La Roche Posay : Cum avem grija de tenul predispus la acnee? Interviu cu Dermatologul (part I)

Acneea este intalnita, probabil, de fiecare dintre noi in diverse stadii ale evolutiei. Poate aparea in timpul adolescentei insa nici adultii nu sunt depasiti de aceasta afectiune.

Acneea din pacate afecteaza atat pielea cat si psihicul. Primul pas, pe care dealtfel il cunoastem cu totii in tratarea acneei este vizita la dermatolog, care ne va ajuta cu sfaturi si ne va prescrie produse special concepute pentru tratarea sau prevenirea imperfectiunilor de la nivelul tenului.  

Un factor foarte important care poate duce la aparitia acneei este constituit din alimentele pe care le ingeram acestea avand efect rapid asupra tenului si pielii noastre. 

Cosurile si imperfectiunile de la nivelul piellii au efect si asupra psihicului nostru, studii clinice au aratat ca atat pielea cat si creierul isi incep stadiile de dezvoltare de la aceeasi neurotrasmitatori si au la baza aceeasi hormoni, de aici si legatura intre cele doua. Vizita la psiholog poate ajuta pacientul sa treaca mai usor peste problemele acneei. 

Pentru ca aceste informatii sunt folositoare mai ales pentru persoanele care se confrunta cu astfel de probleme ale tenului impreuna cu La Roche Posay am realizat un concurs pe pagina de Facebook Farmacistul de serviciu in care voi, cei care trec prin aceasta batalie cu acneea, ne-ati adresat intrebari pentru 3 specialisti care va vor raspunde si va vor da sfaturi de un real ajutor in lupta impotriva imnperfectiunilor. Astfel, intrebarile sunt adresate Dermatologului, Psihologului si Nutritionistului iar pe noul meu canal de Youtube cat si pe blog veti putea vedea video-urile cu informatiile atat de importante pentru voi.

intrebari acnee

Primul pas: Intalnirea cu Dermatologul

Am adresat intrebarile voastre Domnului Dr. Dermatolog Victor Clatici si abia astept sa ne spuneti parerile voastre, daca sfaturile si informatiile au fost de ajutor.

Mai jos las link-ul primului video.

Ulterior, voi reveni cu pasul II si III si anume Intalnirea cu Psihologul si respectiv cu Nutritionistul.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
operatie deviatia de sept
Deviatia de sept – Pro sau Contra operației?

Nasul este unul dintre cele mai importante organe acesta ajutându-ne să respirăm, filtrează aerul inspirat, îl încălzește și îl umidifică. În cazul...

Close