Evadarea perfectă de stresul cotidian- County Spa Health & Beauty Retreat

Un stil de viață sănătos ajută mintea și corpul să își mențină echilibrul, momentele de relaxare și detașare de grijile cotidiene trebuie să fie cât mai dese pentru a îmbunătății calitatea vieții tale.

Implementarea unor tehnici ce te țin departe de stres este esențială, specialiști din diverse domenii te pot ajuta pentru a manageria această problemă des întâlnită ce poate apărea în urma experiențelor de viață dar și pe fond genetic.

Care sunt metodele care te pot ajuta să ții stresul la distanță?

  • Alimentația joacă un rol important astfel consultațiile de nutriție și psiho-nutriție pot fi esențiale
  • Bio-rezonanță
  • Tratamente realizate cu ajutorul homeopatiei (incercarea de a nu administra substanțe chimice în organism)
  • Tratamente ce ajută tenul / pielea să-și mențină calitățile 
  • Sportul joacă un rol important – exerciții de yoga, înot
  • O atmosferă relaxată într-un centru Spa te va ajuta să îți încarci bateriile departe de tumultul orașului.

Știu, timpul este cel mai mare dușman, familia, jobul sunt mai importante decât tine. Lucrurile nu ar trebui să stea așa, de aceea am venit cu ideea de a vă prezenta un Centru Spa în care poți găsi toate aceste servicii fără drumuri suplimentare, trafic și nervi.

 

Country Spa Health& Beauty Retreat 

Boutique Hotel – oferă servicii de cazare și restaurant cu bucătărie proprie, având camere duble standard și 2 apartamente, o bibliotecă, un spațiu multifuncțional, iar la exterior, pe o suprafață de circa 10.000 mp, 2 piscine, jacuzzi, un teren de sport multifuncțional cu instalație de nocturnă, cinema în aer liber, amfiteatru, un foișor cu zonă barbeque, cuptor de pâine și loc de luat de luat masa. Nu în ultimul rând, o seră pentru producția proprie de legume bio pentru restaurant.

Medical Spa – oferă consultații de nutriție, psiho-nutriție, anti-aging, bio-rezonanță, homeopatie. În parteneriat cu „Natural Beauty” by Adriana Petrescu se efectuează tratamente ce folosesc aparatură de ultimă generație – Ulthera și Vellashape III.
PRP, mezoterapie, fillere, toxină botulinică și alte proceduri estetice minim invazive sunt efectuate de către medicul estetician.
De asemenea, este disponibilă o sală pentru exerciții yoga, mindfulness și alte terapii de grup.

Spa/Wellness – amplasat pe malul lacului Snagov, conferind locului o atmosferă relaxantă, departe de tumultul orașului. Activitatea se desfășoară în 8 cabinete pentru terapii și ritualuri corporale, tratamente faciale, coafor, manichiură – pedichiură. Pentru relaxare și wellbeing, clienții noștri pot beneficia, de asemenea, de saună umedă sau uscată, dus emoțional, capsulă cu infraroșu, ozon și cromoterapie, zonă de relaxare. În perioada caldă, masajul se efectuează și în aer liber, pe malul lacului, în foișoare special amenajate. Zona de relaxare exterioară beneficiază de o pajiște cu șezlonguri, dușuri etc.

Country Spa Health& Beauty Retreat furnizează un concept holistic de prevenție și tratament integrativ bazat pe facilitățile disponibile și parteneriate cu specialiști. Astfel, au fost create următoarele programe cu durata de 3, 6 sau 9 nopți: Beauty & Anti-aging, Slimming, Detox, Tranquility. Acestea reunesc terapii și proceduri cu acțiune sinergică profundă, adaptate în funcție de obiective.

Pe 22 februarie 2018, Country Spa Health & Beauty Retreat și-a deschis oficial porțile pentru toți cei care doresc să abordeze un stil de viață sănătos cu scopul de a își îmbunătăți calitatea vieții.

Pentru a da viață acestui concept, câtiva oameni minunați au lucrat pentru ca acest vis frumos să devină realitate

Dana Sota, consultant beauty & wellness;
Ciprian Sipoș, design interior.

Partenerii actuali:
Alina Stoica, nutriționist licențiat în biochimie, membru în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă, cu o varietate largă de specializări, menite să îi susțină activitatea desfășurată zilnic;
Oltjon Cobani, medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă:
Simona Chesaraicu, Sara Dochian, Lucian Negoiță – Centrul de Practică în Mindfulness
Carmen Iordache, trainer yoga.

Pentru mai multe detalii și programări puțeți contacta reprezentantul Country Spa Health & Beauty Retreat – Marcela Popa, la număr de telefon 0734671565 sau prin email la adresa: contact@countryspa.ro.

County boutique hotel

Pentru o experienta unica, rezerva cateva zile intr-o oaza de relaxare, sanatate fizica si psihica

County  medical spa

Cursuri Yoga alaturi de Carmen Iordache 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *