Hamburger vegetal: sănătos, rapid, gustos

  hamburger FarmacistuldeserviciuM-am hotărât să scriu despre rețeta de Hamburgeri Vegetali atunci când am observat că pozele cu preparatul au stârnit interes pe pagina mea de Instagram . Ce-mi place la ea ? Simplu, sănătos, sățios, rapid.

Ingrediente:

  • snițele pentru harburgerul vegetal (le-am ales pe cele semipreparate; gasiți mai multe sortimente în orice supermarket)
  • chiflă ( am ales chifle cu semințe, din pâine integrală )
  • roșii
  • cașcaval sau brânză după preferințe
  • ceapă 
  • ardei gras
  • castraveți
  • salată verde

Timp de preparare 18 minute

Preț/ porție: aproximativ 5 lei, în funcție ingrediente

Mod de preparare:Hamburger Farmacistuldeserviciu

  Se pun la prăjit, în ulei încins de palmier, snițelele pentru harburger, aproximativ 5 minute pe fiecare parte (eu folosesc acest ulei deoarece nu conține acizi grași, iar alimentele prăjite sunt mai sănătoase ). Între timp se pregătesc legumele tăiate în funcție marimea chiflei. Se "montează" preparatul cu ajutorul unei scobitori de frigărui, iar apoi, pentru savoare și aspect, îl mai introduc la cuptor pentru 10 minute. Astfel chifla se rumenște iar cașcavalul se topește, aspect gustos garantat.

  Rezultatul se poate vedea în pozele alăturate. Ideal pentru ocazii festive sau atunci când ești în pană de idei. Te asigur că te vei sătura numai dintr-un singur Hamburger.

Vi s-a făcut poftă? Aștept părerile voastre.

Cu drag,

Andreea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *