TRATAMENTUL ANTICELULITIC – NOMASVELLO

Sunteti pregatiti de vacanta?

Eu sunt pe ultima suta de metrii si inainte de a pleca pe plajele insorite am trecut la Nomasvello sa continui tratamentul anticelulitic de care tot v-am povestit in ultima vreme. 

Este deja a 5a sedinta si rezultatele insep sa se vada. Nu aveam genul acela de celulita care sa fie deranjanta vizibil insa am vrut sa optez pentru un astfel de tratament pentru a da fermitate pielii, elasticitate si sa elimine micile imperfectiuni de la nivelul zonei cu pricina. 

 

Cum acționează tratamentul LED+Esthetic – Tratament Anticelulitic?

Prin aplicarea anumitor seruri și mentinerea zonei cu probleme la aparatul LED+Esthetic se va crește dilatarea vaselor aducînd în acelși timp și tonifiere iar excesul de grăsime local va fi îndepărtat. 

Pentru rezultate notabile, tratamentul trebuie utilizat timp de 12 ședințe. Ședințe ce au loc la o distanță de 2 săptămâni. Durata unei ședințe este de 20 de minute. 

După terminarea ședinței este indicat ca 2 ore să nu se mănânance și să nu se bea nimic.

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul Nomasvello – AICI 

DESFĂȘURAREA TRATAMENTULUI

Durata unei ședințe este de 20 de minute si cele mai importante parti ale tratamentului sunt:

ACTIVAREA ENZIMELOR:

Enzimele determină digestia, detoxifierea, imunitatea cat si alte procese metabolice. Calitatea enzimelor folosite in saloanele Nomasvello este reflectată în propriul nivel energetic și în vitalitatea noastră.  

Stresul si mai ales mancarea fast-food duc la disparitia enzimelor de la nivelul digestiv ulterior dezvoltandu-se diverse disfuntii pe baza acestora.

VASODILATAȚIA:

Funcţia primară a vasodilataţiei este de a creşte fluxul de sânge în organism pentru țesuturile care au nevoie cel mai mult. 

In cazul in care nu faceti sport, trebuie aplicata o crema care sa creasca fluxul sanguin iar baza acestui tratament anticelulitic are o astfel de substanta care va va ajuta cu siguranta.

DRENAJUL:

Drenajul are un rol extrem de important in acceleratia circulatiei sanguine avand efecte vizibile de confort si sanatate, ajuta la eliminarea licihidelor si a grasimii.

MASAJUL ANTICELULITIC:

Aplicarea produsului profesional No+Vello care stimuleaza cele 3 procese de mai sus se realizeaza prin masaj anticelulitic viguros, menit a netezi pielea si a favoriza patrunderea ingredientelor naturale active din produs in profunzimea pielii.

Principalii factori care duc la aparitia celulitei?

  • Fluctuatii hormonale
  • Regim alimentar nesanatos
  • Varsta
  • Deschidratarea
  • Sarcina
  • Avortul
  • Constipatia cronica
  • Sedentarismul
  • Tulburari nervoase
  • Factori externi 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *