Girls just wanna have fun!

Stresul, grijile cotidiene și dorința de a ajunge acolo unde ne dorim pun foarte mare presiune pe umerii noștrii. Uităm că unele zile mai trebuie să fie și pentru noi, pentru prietenele noastre. O zi de relaxare nu are cum să nu îți aducă forțe proaspete și o stare de spirit pozitivă în special când ai cele mai faine tipe lângă tine și o locație ce nu va da greș.

Cum în ultima vreme am fost foarte aglomerată, lucrurile au început să se adune și simțeam nevoia de relaxare, o ieșire cu fetele în oraș și un desert delicios. Zis și făcut! 

Am luat cele mai faine tipe și am ajuns într-un loc în care relaxarea și clătitele se asortează perfect. 

Vă propun să mergeți cum mine într-un univers în care zâmbetele sunt neîntrerupte.

Pancakes & more 

Ador clătitele, sunt preferatele mele și dacă îmi aduci o porție pot spune că sunt cea mai fericită. Cu atât mai mult cu cât la Pancakes & more găsești rețete de care nu ai mai auzit și care sunt extraordinar de gustoase. 

Ați auzit de Burger ce are în loc de chifla un pat de clătite? Clătite negre pentru că sunt colorate cu ceneală de sepia! Este delicios, și sincer, nu m-aș fi gândit niciodată că o să încerc așa ceva, nu de alta dar nu m-aș fi gândit la o asemenea idee genială de a adapta un Burger. 

Preferata mea?

Toate sunt delicioase, am încercat până acum 4 sortimente de clătite de la Pancakes & more însă preferata mea este varianta de clătite cu bezea, branză dulce, strafide și vanilie. Delicioasă este un cuvânt prea mic pentru o porție atât de Dumnezeiască. 

Atmosfera este foarte nice și relaxantă iar după o porție de zâmbete și clătite delicioase am pornit către a doua noastră destinație de relaxare. Unde, ce credeți, este doar la un etaj distanță! 

Yucca Center 

O zi cu prietenele nu poate fi mai frumoasă decât în cadrul unui centru de înfrumusețare unde poți opta pentru un masaj, o coafură diferită, tratamente faciale, remodelare corporală, un curs de yoga sau poți opta pentru sedință de terapii complementare –  poți alege Shiatsu / Reiki sau Craniosacral. 

Gama este foarte largă trebuie doar să îți alegi preferatele, sedințele se pot face și în cuplu așa că ia-ți prietena cea mai bună, meritați o zi de răsfăț!

Oferta lunii Martie la Yucca Center

**Yucca Center vă oferă și o promoție în luna femeii – Martie – 20% discount la orice serviciu iar dacă veniși însoțită veți primi 25% discount (discount-ul se va adăuga la suma totală a serviciilor realizate în locație)

Ne-am relaxat, am râs, am dansat și am plecat fericite. Am avut parte de o experiență foarte faină alături de Lavinia Ioana, Madalina Misu și Marilu Dobrescu. Vă multumesc fetelor și mulțumim Yucca Center and Pancakes & more.

Mulțumesc Silviu Pal pentru minunatele fotografii!!!

            yucca center 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *