Farma Test: Hidratarea pielii – noua gamă Bioderma

Hidratarea-pielii

  Hidratarea este esențială pentru ten. Oferă luminozitate, fermitate, elasticitate pielii. Înainte de a apela la produse cosmetice, nu uitați că, consumul de apă este varianta cea mai simpla pentru tenul care și-a pierdut din strălucire.  Pentru pacientii care spun că nu se pot acomoda cu 2l de apă pe zi și nu pot consuma o cantitate atât de mare le ofer varianta ceaiului (foarte sănătoase și gustoase sunt măceșele, merișorul, socul sau afinele).  În urma unei deshidratări excesive atât organismul cât și pielea ta vor avea de suferit. Aplicarea cremelor dermatocosmetice te vor ajuta să refaci bariera cutanată cu rol protector și să “înveți” sistemul de hidratare al pielii să funcționeze eficient și corect. bioderma-hidratare-ten-sensibil-Hidratarea-pielii

  Toate tipurile de ten trebuie să beneficieze de dreptul de a fi hidratate!

  Tenul  uscat are nevoie foarte ridicată de hidratare altfel va apărea senzația de mâncărime și strângere, plus asptec inestetic. Un ser de hidratare intens va ajuta reechilibrarea hidrică de la nivel celular iar pielea ta va fi sănătoasă și hidratată.

  Controversele apar atunci când vine vorba de tenul gras, multe femei ar spune că nu au nevoie de hidratare având un astfel de tip de ten. Total greșit! În general persoanele cu tenul gras și predispus la acnee folosesc produse care usucă pielea iar pielea ta poate sintetiza mai mult sebum pentru a aduce echilibrul la nivel cutanat. O cremă hidratantă te va ajuta să reechilibrezi secreția de sebum și nivelul de hidratare celular.  

  În cazul unui ten sensibil trebuiesc, de preferat să fie aplicate creme fără conservanți, parabeni sau alte substanțe nocive care pot irita piealea.

  Pentru fiecare tip de ten, cei de la Bioderma spun că “Atunci când pielea suferă, ar trebui să îi folosim propria biologie și să o învățăm să trăiască corect, în loc să ne mulțumim doar să o tratăm pe moment”. ioderma_gel_crema_hidratanta-ten-sensibila-Hidratarea-pielii

   În acest articol vă prezint experiența mea cu noua gamă Hydrabio, iar în rândurile următoare voi face un review, în care vă voi povesti cum mi s-au părut produsele de hidratare.

  Am ales Hydrabio pentru că brevetul Aquagenium® mi-a plăcut. Extractul de semințe de măr și Vitamina PP  “reînvață” sistemul de hidratare al pielii să funcționeze corect și eficient, stimulează sinteza de aquaporine, proteine canal care susțin circulația apei în piele și reface bariera cutanată cu rol protector pentru a preveni deshidratarea.


Produsele folosite sunt Hydrabio Gel – cremă și Hydrabio crema hidratantă. 

  Rutina mea zilnică conține câteva produse pentru acnee, spray-uri de echilibrare a florei bacteriene de la nivelul tenului, apă micelară pentru demachere și întotdeauna o cremă de hidratare.

  Hydrabio Gel – cremă o folosesc întotdeauna dimineața știu că imi va hidrata pielea pe toată perioada zilei și îi va da prospețimea și stălucirea de care are nevoie.

  Experiența mea cu Hydrabio Hydrabio Gel – cremăioderma_gel_crema_hidratanta-Hidratarea-pielii

 • Conferă hidratare pe tot parcursul zile
 • Poate fi folosită ca bază de machiaj
 • Dă luminozitate pielii
 • Textură lejeră
 • Parfum subtil și proaspăt
 • Intră în piele imediat
 • Acidul salicilic din componență dă strălucire pielii și o catifelează 

  Hydrabio cremă hidratantă o folosesc când ajung acasă după o zi de muncă, după ce am demachiat tenul cu apa micelară Sebium H2O sau apa micelară Hydrabio.

  Ingredientele acestei creme mi-au placut foarte mult. În primul rând Vitamina PP care ajută la întărirea capilarelor se găsește și în această cremă astfel ii va conferi pielii tale rezistență și impermeabilitate. Semințele de măr vor stimula aquaporinele (canalele naturale ale pielii prin care circulă apa) iar textura sa face ca absorbția cutanată să aibă loc imediat lăsând o senzație de curățare și hidratare intensă

  Experiența mea cu Hydrabio cremă hidrantantă 

 • Penetrează pielea imediat
 • Conferă strălucire
 • Textură lejeră
 • Catifelează
 • Previne îmbătrânirea cutanată

  Personal nu recomand folosirea ambelor creme la un interval foarte scurt. Am încercat și varianta aceasta însă având un ten gras am simțit tenul încărcat. Pentru persoanele cu ten foarte uscat însă poate ajuta foarte mult. 

  Frumusețea vine din interior iar hidratarea te va ajuta să fii mai încrezătoare în tine și să ai o piele sănătoasă.

  Ai grija de tine și de corpul tău. Îți vei mulțumi mai tarziu.  Noile tehnologii care se găsesc în cremele dermatocosmetice iți vor învăța pielea să funcționeze corect iar ridurile, pielea uscată și lipsită de naturalețe vor fi uitate.

Cu drag, angel

Andreea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *