Adoptă un stil de viață mai sănătos cu ajutorul Platformei INDEX DE SANATATE

Stresul din viața cotidiană, traficul, grijile, job-ul  pot duce la neglijarea sănătății organismului tău. Aceaste activități zilnice ne ocupă tot timpul iar noi rămânem pe ultimul loc întotdeauna.

 

Cum poți îmbunătăți sau spori acțiunile din viața ta pentru a obține un stil de viață sănătos?

Nu trebuie să faci o schimbare drastică, trebuie doar să ai recomandarea unui specialist pentru a menține un astfel de stil de viață ca la carte cu mici schimbări în viața ta de zi cu zi.

În ultima vreme am încercat să mănânc mai sănătos, să îmi fac un plan după care să mă ghidez în fiecare săptămână însă mi-a fost extrem de greu. M-a impulsionat articolul cu zahărul și de atunci am văzut că și voi doriți să schimbați ceva la stilul vostru de viață.

Pentru mine, un stil de viață sănătos nu înseamnă doar mâncare sănătoasă sau evitarea unei vieți sedentare ci și un echilibru bine realizat între fizic și psihic. Cele două sunt strâns legate astfel încât o schimbare în bine sau în rău pentru una dintre ele o va influența imediat pe a doua.

Am căutat  o aplicație/ platformă care să mă ajute să implementez într-un timp relativ scurt un ritm de viață sănătos și am găsit o platformă prietenoasă ce te poate ajuta să îmbunătățești calitatea vieții printr-un program de 28 de zile. Index de sănătate este o platformă online realizată de Walmark o firmă de suplimente alimentare dragă mie, produse cu înaltă calitate ce au fost folosite și recomandate pacienților mei încă din prima zi ca farmacist.

Desigur, o aplicație nu poate ține locul voinței și motivației voastre de a avea un stil de viață sănătos însă cu siguranță dacă le vei avea cu ajutorul acesteia. În acest moment nu vă pot spune cu certitudine  care poate fi rezultatul dar sunt foarte motivată să folosesc această aplicație și să observ peste 28 de zile cât m-a ajutat, mai ales că, promite un plan ușor de urmat prin faptul că te impulsionează să implementezi în viața de zi cu zi schimbări mici dar constante.

Cori Grămescu – specialist în nutriție metabolică, recomandă Index de Sănătate “acestă platformă este bazată pe cei 5 piloni ai unui stil de viață sănătos: dieta echilibrată, starea generală de sănătate, activitatea fizică, echilibrul psihologic și capacitatea de a gestiona obiceiurile nesănătoase. Testul online este construit în jurul acestor 5 elemente, iar  evaluarea, recomandările generate și planul lunar creează un cadru organizat pentru cei care doresc să își îmbunătățească alegerile de lifestyle.”

Ce m-a atras să folosesc această aplicație este că nu trebuie să țin o anumită dietă sau regim, mă ajută să schimb în stilul meu de viață lucruri mici, despre care nu conștientizăm că sunt atât de importante pentru sănătatea organismului meu. Lipsește acea constrângere dată de astfel de diete și personal, psihic vorbind mă relaxează ideea asta. Presiunea pe care o resimțim scade și ne putem direcționa atenția asupra mai multor zone ce contribuie la însănătoșirea stilului nostru de viață.

Planul lunar obținut pe această platformă este personalizat, în funcție de stilul de viață actual, te rog doar să alegi răspunsurile adevărate și nu încerca să te minți prin alegerea unei obțiuni ce nu te reprezintă cu adevărat în acest moment. Nu te va ajuta, ba din contră.

Index de sănătate promite că va îmbunătății zonele ce nu au o atenție sporită din partea noastră și recomandarea comportamentelor pe care le putem adopta pentru o îmbunătățire a calității vieții noastre.

Cum folosești aplicația online?

 

Procesul este foarte simplu, accesează platforma INDEX DE SANATATE – AICI  apasă “Începe testul”, completează datele personale (anul nașterii, sexul, înălțime, greutate) și răspunde la cele 26 de întrebări ce acoperă 6 arii de sănătate – informații de bază, activitate fizică, dietă zilnică, obiceiuri nesănătoase, starea efectivă de sănătate, la echilibrul emoțional.

După realizarea testului ți se vor oferi ariile de sănătate pe care trebuie să te concentrezi mai mult, indicele de masă corporală, nivelul aportuluid e lichide, diverse recomandări ce te vor ajuta să implementezi stilul tău de viață sănătos, înregistrarea gratuită te va ajuta să primești GRATUIT planul către un stil de viață sănătos.

Care a fost rezultatul meu și cât de ușor este să răspunzi la cele 26 de întrebări? Iată în video de mai jos.

 

 

Platforma INDEX DE SANATATE

Raspunde la cele 26 de intrebari si primeste gratuit planul tau pentru un stil de viata sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *