Cât de mult te poate ajuta platforma INDEX DE SĂNĂTATE sa ai un stil de viață sănătos

Implementarea unui stil de viață sănătos poate fi puțin dificilă la început însă nu și dacă știi să apelezi la platforma Index de sănătate!

Răspunzi rapid la cele 26 de întrebări și vei primi porția ta de sănătate într-un plan personalizat și GRATUIT! Pentru a avea acces la plan, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi cu adresa de e-mail.

Îmi doream de ceva vreme să am un stil de viață sănătos însă stresul cotidian și job-ul de zi cu zi mă împiedicau să o fac. Aveam nevoie de un imbold și cei de la Walmark m-au ajutat prin această platformă care te ajută să nu uiți cît de importantă este sănătatea corpului tău pentru tine. 

Care a fost rezultatul meu?

 • Îmi lipsea activitatea zilnică cu desăvârșire
 • Aveam nevoie de mai multe fructe și legume
 • Organismului meu îi lipseau vitaminele
 • Aportul zilnic de apă era foarte scăzut
 • Greutatea mea este sub nivelul normal

Recomandarea Walmark pentru un stil de viață sănătos

 1. Urcă câteva trepte măcar o dată pe săptămână
 2. Mănâncă sănătos
 3. Include o salată de câteva ori pe săptămână în meniul tău
 4. Înoată o dată pe săptămână
 5. Începe ziua cu un suc natural 
 6. Acordă timp pentru tine

Suportul pentru un stil de viață sănătos recomandat de Walmark după realizarea testului

Administarea urmatoarelor suplimente alimentare

Calciu _- Magneziu – Zinc – pentru întărirea imunității, sănătatea oaselor și echilibrul psihic – Compoziție potrivită pentru persoanele ce nu au o activitate fizică regulată

Fier Complex 20 mg – îmbogățit cu vitamine și minerale, recomandat în special pentru formarea normală a energiei, sângelui și funcțiilor cognitive

Magneziu + Vitamina B6 – susține sănătatea funcțiilor nervoase și fiziologice – recomandat în special persoanelor cu o viață stresantă

Programul Index de sănătate – Walmark

 

Încearcă să implementezi stilul de viață sănătos cu ajutorul activității fizice, unei alimentații sănătoase și aportului de suplimente alimentare pentru echilibru perfect fizic-psihic,

Cele 3 produse recomandate de platformă au fost selectate ca urmare a răspunsurilor mele la cele 26 de întrebări, produsele acționează sinergic aceasta fiind soluția cea mai complexă, la îndemână și primul pas pentru un stil de viață sănătos. Este bine de ştiut că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos. Acestea au doar rolul de a ne completa aportul de nutrienţi necesari organismului pentru buna funcţionare deoarece, de cele mai multe ori, poate fi dificil să-i procurăm exclusiv din alimentaţie.

 

Sfaturi personalizate de a menține stilul de viață sănătos

 • Încearcă să mergi pe jos, o plimbare de 15 minute te va ajuta mai mult decât ai crede
 • Încearcă să îți schimbi obiceiurile și mănâncă regulat
 • Găsește timp pentru tine și pentru ceea ce te relaxează cu adevărat
 • Încearcă să mănânci mai multe legume și fructe
 • Alege să bei lichide sănătoase sau apă și nu sucuri dulci și acidulate

 

Experiența mea cu platforma Online Index de Sănătate

Așa cum vă spuneam, îmi era greu să implementez un stil de viață sănătos, agitația și stresul zilnic mă făceau să uit să mănânc sau chiar să beau apă lucru total nesănătos.

M-a ajutat foarte mult Calendarul Personalizat ce îmi amintea în fiecare zi că trebuie să am grijă de mine. Recunosc, nu am urmat instrucțiunile în detaliu, în unele zile am uitat să mănânc legume iar în unele săptămâni pur și simplu nu am avut timp să mă duc la înnot..ce este important este faptul că, în primul rând, platforma Index de sănătate te ajută să conștientizezi că aceste lucruri trebuie realizate recurent. 

Fără această platformă, din cele 5 săptămâni în 2 dintre ele nu aș fi ajuns cu siguranță să innot și pentru mine este un început extraordinar!

Am reușit să am o gustare de fructe pe zi. Nu o iau la o oră anume, însă când am puțin timp liber mănânc o banană/portocală sau un măr și deja mă simt mai bine pentru că știu că fiecare înghițitură este pentru sănătatea mea. 

Dimineața sau seara fac câteva minute de mișcare și deja se vede diferența atât fizic cât și psihic, sportul este extraordinar și trebuie neapărat să îl integrăm în fiecare zi din viața noastră.

Suplimentele alimentare au fost de mare ajutor, știam că organismul meu are nevoie de Calciu, întotdeauna am avut acest indice scăzut. Magneziu + B6 este întotdeauna bine-venit pentru că stresul este prezent în viața tuturor, din păcate, fără a reuși să îl ignorăm prea mult timp. Iar Fierul ne ajută și ne dă energie. Sănătate în 3 suplimente alimentare ce lucrează sinergic în implementarea unui stil de viață sănătos.

 

Recomand cu drag Platforma Index de sănătate, dacă nu ai făcut încă testul, merită! Îți va lua doar câteva minute să implementezi un stil de viață sănătos.

Pentru mai multe informații www.walmark.ro/indexsanatate 

 

Primeste suportul personalizat pentru un stil de viata sanatos

In cadrul platformei Index de Sanatate poti porni notificarile cu privire la planul personal

Sfaturile personalizate sunt doar la un click dinstata

In cadrul platformei Index de Sanatate poti porni notificarile cu privire la planul personal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *