Cât de eficient poate fi un șampon-cremă ce nu face spumă?

L`Oreal Paris lansează un șampon cremă – Elseve Low Shampoo, șamponul care nu face spumă și care nu are în compoziție sulfați. Conține 6 uleiuri prețioase și asigură o curățare ultra-delicată și descurcare ușoară a părului prin aplicarea sa la nivelul scalpului.

Gama pune la dispoziție 3 șampoane cremă ce nu conțin sulfați

– șamponul destinat părului vopsit, cu tendință de rupere conține ulei din in, filtre UVA/ UVB si un concentrat nutritiv pentru parul vopsit

– șamponul destinat părului uscat conține sase uleiuri din flori pretioase pentru parul uscat

– șamponul reparator, cu extract de calendula pentru parul degradat si deteriorat

Capacitatea acestor șampoane de a curăța este asemănătoare apei micelare, astfel sunt absorbite toate impuritățile de la nivelul scalpului și sunt înglobate în micele.

Se recomandă ca la fiecare aplicare să se aplice aprozimativ 15 pompițe însă chiar și cu această cantitate șamponul nu se va termina într-un timp scurt, așa cum credeam inițial.

 

 

Părerea mea despre L`Oreal Elseve Low Shampoo

 

Recunosc, la început am fost puțin curioasă de efectul acestuia asupra părului, până acum eram obișnuită ca șamponul pe care îl folosesc să aibă spumă, cine nu este obișnuit cu asta? Nu credeam că va avea un efect atât de placut și evident asupra părului încă de la prima utilizare.

Părul este foarte curat după folosire, întotdeauna am aplicat de două ori, cu atenție astfel încât să nu ratez nicio parte a scalpului. După aplicare, părul este mătăsos și hidratat. Nu este nevoie să aplici balsam după folosirea acestui șampon, cel puțin părul meu nu a avut nevoie de asta. 

Oferă strălucire firului de păr și se așează foarte frumos.

Toate cele 3 variante de șampon-cremă au o cantitate mare de produs – 400 ml iar pompa este de un real ajutor în aplicare. 

Concurs Instagram si ideea de a vă ajuta să descoperiți odată cu mine această gamă minunată

Pentru că de data aceasta am vrut să vă ofer șansa de a folosi și încerca împreună cu mine un produs, am realizat un concurs pe Instagram iar câștigătoarea a avut șansa de a folosi produsul. Am rugat-o sa îmi scrie câteva păreri despre produsul primit și mai jos vedeți o părere ce vă poate ajuta să vă decideți atunci când veți căuta următorul șampon.

Părerea câștigătoarei despre L`Oreal Paris Elseve Low Shampoo

Lily are părul creț iar în general, acesta este fragil, uscat, are tendința de rupere și în general își pierde strălucirea. Toate acestea din cauza secreției scăzute de sebum dar și din cauza faptului că pielea scalpului nu se întinde în mod natural pe toată lungime firuluid e păr.

Părul creț de asemenea este dificil de aranjat iar Liliana spune că , “daca nu aplic balsam se incalceste foarte repede”. Pentru un astfel de tip de păr sunt recomandate șampoanele ce au ca ingrediente uleiurile, iar noua gama de la Elseve conține 6 uleiuri prețioase care să îti răsfețe părul.

Balsamul nu trebuie să lipsească iar Liliana ne spune că “Samponul L’oreal 3in1 are balsamul inclus, asa ca am economisit timp la fiecare spalare de cand il folosesc. Pe deasupra lasa parul foarte fin si stralucitor, usor de pieptanat”

Sper că v-am făcut curioase de eficiența acestui produs iar dacă îl veți folosi vă acest cu părerea voastră despre acesta pe facebook sau Instagram.

 

Vă pup cu drag,

Andreea 

Șampon fără sulfați și fără spumă, eficient și ușor de folosit

L`Oreal elseve low shampoo

Conține uleiuri prețioase ce hidratează firul de păr

Gama pune la dispoziție 3 șampoane cremă ce nu conțin sulfați

– șamponul destinat părului vopsit, cu tendință de rupere conține ulei din in, filtre UVA/ UVB si un concentrat nutritiv pentru parul vopsit

– șamponul destinat părului uscat conține sase uleiuri din flori pretioase pentru parul uscat

– șamponul reparator, cu extract de calendula pentru parul degradat si deteriorat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *