Decât să-ți sară muștarul, mai bine fă-l mască!

  Fața este una dintre parțile cele mai expuse ale corpului. Murdăria, poluarea sau excesul de sebum blochează porii pielii.farmacistuldeserviciu.roMascademustar

  Dacă dorești o piele curățată, radiantă și fermă,  masca cu muștar poate fi soluția. Îndepărtează eficient celulele moarte și are efect anti-rid.Muștarul conține vitamina E, D, K antioxidanți care protejează pielea de radiațiile  UV și amână procesul de îmbătrânire. Deasemenea conține și vitamine din complexul B-urilor care ajută la sănătatea pielii tale.

Masca cu muștar ideală pentru ten:

  Muștarul boabe – se triturează într-un mojar cu ajutorul unui pistil se adăugă ulei de migdale și miere până se obține o pastă puțin grunjoasă. Aceasta se aplică pe față și se lasă să acționeze în jur de 10-15 minute după care se îndepartează cu ăla călduță și mișcări circulare (exfoliant)

  Beneficii: ajută la buna circulație la nivelul feței, lasă pielea curățătă și fermă, întârzie procesul de îmbătrânire, efect antioxidant.

  Gargară cu muștar

  Atunci când există un proces inflamator la nivelul gâtului- se prepară muștarul cu sare, miere și suc de lămaie apoi se face gargară 2-3x/zi.

  Beneficii: gustul nu este unul fantastic însă te va ajuta cu siguranță având proprietăți anti-inflamatorii. Deasemenea este bun și în dureri musculare(poți masa muștarul direct pe locul dureros) sau în arsuri proaspete.

Masca cu muștar pentru păr sănătos și bogat

  Amestecă 2 linguri muștar cu ulei de măsline, apă călduță și un gălbenuș de ou și aplică la nivelul scalpului.

  Beneficii: muștarul încalzeste scalpul și are efect circulator foarte bun, reușește să aducă foliculilor de păr un aflux suplimentar de sânge, motivându-i astfel să-și grăbească apariția.
  Pasta de muștar se aplică prin masaj EXCLUSIV la nivelul pielii capului, NU PE LUNGIMEA FIRULUI DE PAR!
Părul se acoperă imediat după aplicarea măștii cu o cască de duș iar peste se înfășoară un prosop (pentru menținerea temperaturii ridicate necesare operațiunii). Se lasă în jur de 40-50 minute (dacă simți că muștarul irita pielea capului trebuie clătit imediat).
Acest tip de mască este indicat să se folosească 1 dată pe săptămână timp de 2 -3 luni.
Cu drag,
Andreea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.