Noua Gamă pentru par gras – Elseve Argilă Extraordinară L`Oreal Paris

Părul gras poate fi o metodă de îndepărtare sau senzație de neîngrijire pe care cei din jurul tău o pot vedea și poate sancționa. 

De ce apare senzația uleioasă de la nivelul scalpului?

Datorită secreției glandelor sebacee de sebum de la nivelul rădăcinilor firului de păr, sebum ce ajută la sănătatea firului de păr, împiedică uscarea excesivă a părului și ajută la netezirea acestuia. 

Problema unui păr gras se pune atunci cand se creează un dezechilibru la nivelul secreției de sebum, acest dezechilibru  fiind prezent la aproximativ 8 din 10 femei spune un studiu realizat in USA. 

Există și cazuri grave în care secreția de sebum este atât de mare încât aceasta va bloca porii și se va ajunge la căderea părului în mod excesiv. 

Unde mă pot adresa daca am părul gras?

În cazurile puțin mai grave, asemenea celui despre care tocmai am vorbit este necesară vizita la dermatolog, administrarea medicamentelor și de asemenea realizarea unei scheme de tratament.

Dacă însă, problema nu este atât de gravă produsele special concepute pentru îngrijirea părului gras ne vor ajuta să rezolvăm această mică problemă dar supărătoare. 

Ce produse pot folosi pentru a elimina această problemă de la nivelul scalpului? 

În cazul în care mă urmăriti pe pagina de Facebook Farmacistul de serviciu sau pe Instagram Enysseea știți deja că am realizat un mic test cu produsele Elseve Argilă Extraordinară de la L`Oreal Paris. 

Elseve Argilă Extraordinară cuprinde 4 produse care au la bază așa cum ați ghicit deja, argila, cunoscută pentru proprietățile sale detoxifiante, purificatoare și de înfrumusețare. 

În compoziția produselor se găsesc 3 argile fine care acționează sinergic în eliminarea sebumului de la nivelul rădăcinii părului și curătarea firului de păr.

 

Experiența mea de 3 zile cu Elseve Argilă Extraordinară L`Oreal 

 

PASUL 1

În prima fază am aplicat Masca Purificatoare Elseve Argilă Extraordinară la nivelul scalpului și al rădăcinilor firului de păr. Am lăsat să acționeze aproximativ 10-15 minute timp în care am făcut pozele pentru voi blush 

Masca are o textură placută, ușor de aplicat și cu un miros foarte fain. M-am ajutat de un pieptene pentru aranjarea firelor de păr si am aplicat cu mana fara a folosi o pensulă. 

După aplicare am masat puțin scalpul si am lăsat să acționeze.  

PASUL 2

După ce au trecut cele 15 minute am șamponat părul cu Șamponul Elseve Argilă Extraordinară de 2 ori, mansând scalpul și de această dată. 

Șamponul curăță foarte bine, nu este nevoie de o cantitate foarte mare de produs pentru curățare chiar daca am părul puțin mai lung. 

PASUL 3 

După clătirea părului și îndepărtarea Șamponului am aplicat Balsamul Elseve Argilă Extraordinară însă numai pe lungimea firului de păr. Având scalpul gras nu aplic niciodata măștile hidratante sau balsamul direct pe scalp sau la radacina firului.

Odată cu aplicarea Balsamului am simțit părul mult mai catifelat, cu senzație de satin și mătăsos. Am lăsat sa acționeze câteva minute (nu foarte multe însă pentru că nu mai aveam răbdare să vad finalul cheeky) iar apoi am uscat părul.

REZULTATUL 

Un păr mătăsos, elastic și felexibil cu volum. De asemenea, lasă senzația de prospeție și curătare. 

PRIMA ZI 

În prima zi de la utilizarea produselor Elseve Argilă Extraordinară părul meu a fost foarte mătăsos, strălucitor și eram atât de entuziastmată încât îmi venea să stau toata ziua cu mâna prin el. 

Lasă o textură foarte plăcută părului și miroase foarte fain.

A DOUA ZI 

În a doua zi de obicei părul meu începea să dea semne de îngrăsare, obișnuiam să folosesc puțin șampon uscat sau îl prindeam în coadă sau coc pentru a mă simți ok, mai ales că sunt o obsedată de curătenie și îngrijire.

După folosirea acestor produse însă, în a două zi nu am avut nicio problemă, părul meu nu dădea semne de îngrășare așa că am facut câteva bucle ca sa încep ziua în forță și plină de viată heart

A TREIA ZI = PASUL 4

Mărturisesc că până la utilizarea produselor Elseve Argilă Extraordinară a3a zi de la șamponare nu exista. Întotdeauna ritualul meu de spălare este o seara da- o seară nu, așa că am fost și mai plăcut surprinsă când am observat că trebuie doar sa trec la PASUL 4.

PASUL 4 

Este de fapt utilizarea Șamponului uscat Elseve Argilă Extraordinară care este foarte ușor de folosit, nu lasă urme (spre deosebire de alte șampoane uscate), are un miros fresh și foarte plăcut. După aplicare lasă senzația de curat și proaspăt îndepărtaând în totalitate surplusul de sebum de la nivelul rădăcinilor de păr și al scalpului. Mai multe informații AICI .

Produsele Elseve Argilă Extraordinară de la LOreal te va ajuta să lupți împotriva părului gras ce apare datorită agresiunilor externe și interne. Formula revoluționară pe bază de 3 argile îți vor ajuta părul să fie mai elastic, să prindă volum, mai curat și mai strălucitor. 

Sper ca articolul meu v-a inspirat și abia aștept să împărtașiți cu mine experiența voastra cu Elseve Argilă Extraordinară wink

LATER EDIT: Am observat ca atunci cand se aplica Masca Elseve inainte de samponare si aplicarea Balsamului efectul dureaza mai mult, se poate folosi si Samponul Elseve Argila Extraordinara simplu, insa aplicarea masti va mentine parul mai mult timp curat si cu volum.  

Cu drag,

Andreea 

 

2 thoughts on “Noua Gamă pentru par gras – Elseve Argilă Extraordinară L`Oreal Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *