Rejuvenarea facială + Tratamentul Pro Skin pentru o piele perfectă

Interesul meu pentru obținerea unui ten perfect nu va disparea niciodată iar acum încerc un alt mod prin care îmi pot întreține pielea sănătoasă, radiantă, fără riduri sau acnee cu ajutorul tratamentelor Nomasvello. 

De aceasta dată am încercat un tratament de rejuvenare al tenului pe bază de lumină intens pulsată (IPL).

Cum acționează acest Tratament Nomasvello asupra tenului tău?

Tehnologia pe bază de lumină intens pulsată (IPL) poate permite individualizarea tratamentului în funcție de nevoia clientei. 

În cazul în care doriți să preveniți sau să eliminați ridurile de expresie, acneea sau petele indiferent de proveniența acestora, tratamentul IPL este alegerea perfectă. 

Acțiunea este una rapidă, nedureroasă și ușor de aplicat prin intermediul intensității luminii realizându-se secreția naturala de fibre și colagen de la nivel celular astfel capacitatea de regenerare a celulelor fiind mai rapidă și în acest mod și mai vizibilă de către cei din jurul nostru. 

Când pot alege să aplic tehnica de lumină intens pulsată (IPL) la nivelul pielii?

Atunci când la nivelul pielii apar diverse modificări necontrolate precum:

 • Acneea
 • Ridurile
 • Lipsa de fermitate
 • Petele de vârstă
 • Petele solaretehnica-led-pentru-acnee

Care sunt contraindicațiile tehnicii IPL?

 

 • Este interzisă aplicarea tehnicii cu lumină intens pulsată persoanelor care au
 • Cancer de piele
 • Boli de piele
 • Care administrează medicamente ce pot da fotosensibilizare
 • În sarcină /alăptare

Tratamentul de Rejuvenare facială îl puteți găsi numai la Nomasvello unde o echipă de profesioniști vă va explica în detaliu efectul acestui tratament asupra tenului dumneavoastră. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul Nomasvello AICI 

Rezultatele tehnicii IPL 

Personal am folosit tehnica IPL pentru a indepărta micile riduri fine de la nivelul tesutului. Stiți cum se spune, este mai bine să previi sau să intervii atunci când totul este la început decât să apelezi la chirurgie mai târziu iar Nomasvello m-a ajutat întotdeauna să am o piele exact așa cum îmi doresc. 

După prima sedință IPL pielea mea a devenit catifelată, secreția de colagen de la nivelul celular a crescut datorită aparatului cu lumină intens pulsată astfel țesutul ridat se regenerează maio rapid. 

Rezultatele pot fi vizibile după primele ședințe însă durata recomandată a acestui tratament este de 12 ședințe. 

Pentru persoanele care au riduri pronunțate după terminarea celor 12 ședințe se pot realiza tratamente de întreținere care vor menține rezultatul tehnicii cu lumină intens pulsată timp îndelungat.

 

Preferatul meu – Tratamentul Pro Skin

Tratamentele Nomasvello dar si produsele și măștile naturale pe care le folosesc mă ajută să am un ten frumos, curat și luminos. 

Multe dintre voi în live-urile pe care le fac pe Instagram (enysseea) mă felicitați pentru că am un ten perfect. Din păcate acesta a fost căpătat după mută îngrijire și atenție, nu s-a realizat dintr-o dată această etoxifiere a tenului (dacă o putem numi așa).

Specialiștii din salonul Nomasvello Promenada m-au ajutat cu aceste tehnologii inovative să ajung la acest rezultat deci în mare parte le datorez lor acest succes + produsele naturale pe care le folosesc și pe care le aleg cu multă atenție.

Unul dintre tratamentele mele preferate este tratamentul Pro Skin care realizează curățarea tenului fără a o leza și fără apariția inflaațiilor sau roșeții de la nivelul țesutului. Uită de metoda clsică de extracție a coșurilor și încearcă Pro Skin.

Tehnologia cu ultrasunete face curățarea mai rapidă și mai ușoară.

Mecanismul tratamentului Pro Skin

Acțiunea sa este una extraordinară ce se datorează creșterii de colagen de la nivel celular, eliminării celulelor moarte de la nivelul pielii și regenerarea celulară rapidă.

Nu este dureroasă, procesul de curățare este gata în 30 de minute iar tenul tău nu va prezenta roșeață la finalul tratamentului.

Ce nu trebuie să faci în ziua tratamentului este să nu aplici produse de makeup.

Rezultatele Pro Skin

Punctele albe și negre dispar, coșurile sunt extrase prin metoda de ultrasunete astfel tenul tău va fi curat până în cele mai ascunse locuri.

Rezultatul va aduce cu sine o piele catifelată, hidratată și fină.

Tratamentul Pro Skin poate fi folosit combinat cu  tratamentul de IPL pezentat mai sus sau cu tatamentul LED + Esthetic despre care am vorbit mai multe AICI  

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul Nomasvello de AICI

OFERTA LUNII MARTIE LA NOMASVELLO 

 

Sper că articolul farmacistului a fost de folos,

Cu drag,

Andreea 

 

3 thoughts on “Rejuvenarea facială + Tratamentul Pro Skin pentru o piele perfectă

 1. Pingback: Concluzii - tratament anticelulitic - FarmacistulDeServiciu

 2. Adriana says:

  Salut! Vreau sa te intreb ce procedeu ai recomanda mai mult: tratament pro skin sau microdermabraziune faciala? Nu stiu daca se pot compara sau nu. Pe mine ma intereseaza pentru o curatare mai in profunzime a tenului.
  Multumesc! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *