Tehnica LED + Esthetic. Funcționează ?!

tehnica-led-pentru-acnee

  Întotdeauna v-am vorbit despre cum puteți preveni sau trata acneea sau alte probleme de la nivelul pielii însă niciodată nu v-am vorbit desprenomasvelloo_par_hidratare hidratarea tenului.

  Hidratarea este foarte importantă deoarece “hrănește celulele epidermale” și restabilește echilibrul hidric de la nivelul pielii. Hidratarea trebuie realizată întotdeauna indiferent de tipul de ten.

  Una dintre pacientele mele m-a întrebat “De ce trebuie să hidratez pielea dacă am un ten gras? Nu mai are nevoie”

                                                                            Total greșit!

  Când vorbim despre un ten acneic + deshidratat trebuie sa cunoaștem faptul că se va începe un proces de sintetizare a sebumului, proces realizat de glandele sebacee, pentru a reține cât mai multa apă în celulele epidermale proces care, va duce implicit la apariția mai multor coșuri.

  Hidratarea te va ajuta să ai o piele curată, sănătoasă, netedă, fără acnee (prin scăderea secreției de sebum) și va menține echilibrul hidnomasvello_scauneric care este atât de important, mai ales pentru tenul matur lipsit de fermitate.

  Pe lângă rutina zilnică, creme de hidratare și muuultă multă apă, am ales să încerc și tehnologia LED + Esthetic de la Nomasvello.

  Înainte de a vă povesti despre această terapie vreau să vă arat câteva poze din salonul No+vello, un salon modern și primitor prin design, tehnologie și personal.

Cei care mă urmăresc pe Instagram știu cât de #skincare freak sunt. Îmi prepar singură măști și peelinguri naturale, seruri de noapte (atât mie cât și prietenelor mele, m-a extins ) însă nu am încercat niciodată terapia cu LED și recunosc, eram tare curioasă de efectul acesteia asupra pielii.

Am fost norocoasă că am descoperit No+vello unde am găsit un personal pregătit, profesionist și prietenos.

În ce constă tehnologia LED + Esthetic ?nomasvello_tratament

  După aplicarea unui ser care ajută sintetizarea colagenului și a elastinei la nivel epidermal se aplică terapia LED timp de 15 minute, terapie care aplică un stimul important pentru energia celulelor epidermale astfel fiind activate câteva reacții metabolice celulare implicit la creșterea efectului produselor aplicate cât și la creșterea capacității energetice de la nivel molecular apoi, se aplică un alt ser pe ten iar LED iși va face "treaba" încă 5 minute după acesta.

 

  Tehnologia LED  – emite tehnologii de undă diferite, subliniate astfel cu ajutorul schimbării culorii ledului. Vei știi exact ce se întâmplă cu pielea ta în timp rnomasvello-green-lighteal. Lumina roșie ajută la stimularea circulației sângelui, lumina verde este reprezentată de drenajul limfatic iar lumina galbenă activează sistemul nervos central.

  Tehnica este non-evaziva, nedureroasă, durează aproximativ 20 de minute iar efectele se văd imediat.

  Personal, am observat micșorarea porilor după terminarea ședinței, pielea se simte catifelată și moale, porii sunt curățați iar pielea este intens hidratată, luminoasă și fermă.

  Această tehnică poate fi folosită atât de persoanele care au ten acneic ajutând la reducerea petelor pigmentare și semnelor faciale cât și la îmbunătățirea aspectului tenului, gâtului sau decolteului, în recăpătarea fermității și luminozității tenului sau reîntineririi faciale.nmasvello

Puteti afla mai multe detalii de aici.

  Abia aștept să încep a doua sedință și să aduc frumusețe și sănătate pielii mele pentru că frumusețea aduce cu sine grija, implicarea și iubirea de frumos.

  Ai grija de pielea ta, previne și tratează la timpul potrivit și vei fi mai fericită!

Cu drag,

Andreea

 

 

 

                                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *