Tratament albire dentară- Pro sau Contra? Experiența Dental ARIA

Cei care mă urmaresc pe contul meu de Instagram Enysseea dar și pe pagina de Facebook Farmacistul de serviciu au văzut că am ales tratamentul de albire dentară și ma bucur tare mult că am facut acest pas fiind ajutată de echipa de profesioniști de la Dental ARIA.

Așa cum stiți și voi, o dantură sănătoasă aduce după sine un zambet frumos însă îl putem îmbunătății mai ales dacă alegem o astfel de tehnică nedureroasă și rapidă. 

Recunosc că la început am fost puțin reticientă, mă gândeam că o să fie dureros, că o să atace smalțul dinților, că o să capăt o sensibilitate la nivelul acestora după terminarea tratamentului de albire etc.

Datorită profesionalismului echipei Dental ARIA albirea dentară a ieșit exact cum mi-am dorit, sensibilitatea de la nivelul dinților nu a fost prezentă nici măcar un minut însă a trebuit să țin cont de recomandările Domnișoarei Dr. Ana Florian și a Dr. Laura Olariu în ceea ce privesc alimentele ingerate după tratament.  

Albirea cu ajutorul lămpii este ideală aceasta ducând la albirea dinților chiar și cu câteva nuanțe într-un mod rapid fiind chiar recomandată în cazul în care trebuie să participați la o nuntă, party special, un eveniment important la care trebuie să afișați un zambet frumos sau pur și simplu pentru confortul tău.  

Care sunt pașii urmați în timpul tratamentului de albire dentară?

1. Curățarea dentară cu ajutorul unei perii speciale care ajută eliminarea oricarui reziduu de la nivelul gingiei și a dinților

2. Aplicarea unui gel pe gingie pentru protejarea acesteia și stabilizarea acestuia cu o lampă 

3. Aplicarea gelului de albire cu multă atenție pe suprafața dentară 

4. Se asează lampă la nivelul dinților aceasta având rolul de a activa și spori intensitatea albirii acestora

Procedura nu este deloc dureroasă așa cum am mai spus, timp de 30 de minute trebuie sa stati nemiscati cu capul pentru a nu aparea diferențe de culoare, eu recunosc m-am jucat puțin cu telefonul, însă am fost foarte atentă să nu mișc capul din poziția inițială.  devil

De ce să alegi albirea dentară profesională?

 • Pentru obținerea unui zâmbet de vedetă

 • Pentru că este o metodă rapidă 

 • După 1-2 sedințe nuanța dinților tăi va fi cu mult schimbată

 • Este nedureroasă

 • Poți zâmbi cu încredere

 • Pentru că " Un zâmbet valorează cât o mie de cuvinte"

Când nu este recomandată albirea dentară?

 • Dacă sunteți însărcinată
 • Dacă aveți sensibilitate la nivelul dinților
 • Dacă sunteți însărcinată sau dacă alăptați
 • Dacă sunteți alergic la peroxidul de hidrogen
 • Dacă aveți probleme dentare (discutați cu profesioniștii Dental ARIA)

EXPERIENȚA MEA DUPĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ

Imediat după trecerea celor 30 de minute gelul a fost îndepărtat atât de pe dinți cât și de pe gingii. Imediat după procedură nu am simțit sensibilitate, dinții aveau nuanța dorită și nu m-a deranjat nimic în timpul tratamentului. Este posibil ca unii dintre voi să aibă un mic disconfort din cauza despărțitorului buzelor însă Dr Ana Florian a aplicat înainte un unguent cu efect cicatrizant care a ajutat ca țesutul să nu fie lezat, drept urmare nici urmă de disconfort wink

În primele zile după tratament am încercat să evit alimentele care puteau păta dinții pentru a nu interveni cu niciun factor extern în degradarea culorii, totuși după o săptămână am văzut o mică diferență de nuanță, diferența nu este mare și se pare ca a fost vizibilă doar de mine restul persoanelor din jurul meu mi-au spus că dinții mei sunt foarte frumoși și curați . 

Țin să multumesc încă o dată în mod public echipei extraordinare de la Dental ARIA pe care o recomand cu încredere pentru orice problemă dentară și nu numai.  AICI puteți să apelați și la mărirea buzelor, pe site-ul lor puteți găsi mai multe detalii. 

Dental ARIA este clinica ta stomatologică care te va ajuta să ai o dantură sănătoasă și frumoasă într-un cadru primitor.

Vă invit la un tur al clinicii.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *