Tratamentul Pro Skin și LED+Esthetic – Nomasvello

Deja cred ca știți ca sunt un #skincare freak și că sunt dispusă să încerc toate produsele ce țin de îngrijirea pielii și a tenului. 

Ador tratamentele faciale care ajută regenerarea și curățarea tenului pe care încerc să le folosesc cât de des pot (în limita timpului disponibil).

Tratamentele faciale sunt recomandate cel puțin o dată pe lună, de preferat o dată la două săptămâni, iar acestea ne ajută să realizăm o curățare mai profundă a tenului de asemenea ne ajută să îndepărtăm celulele moarte de la suprafața pielii și impuritățile rezultatul fiind întotdeauna cel dorit. 

În trecut am încercat tratamentele de la Nomasvello și m-au ajutat foarte mult mai ales la diminuarea și prevenirea apariției coșurilor, lăsându-mi o piele catifelată și curața. La aceste tratamente încerc să apelez cel puțin o dată pe lună (sau la două luni când sunt foarte aglomerată și nu am timp deloc frown).

 

Tratamentul Pro Skin Nomasvello 

Tratament ce l-am descoperit ulterior la recomandarea Alexandrei de la Nomasvello, o profesionistă desăvârșită căreia îi multumesc enorm pentru minunile pe care le face cu tenul meu. 

În ce constă tratamentul Pro Skin?

Tehnologia Nomasvello Pro Skin ajută la curățarea tenului cu ajutorul ultrasunetelor și a energiei galvanice. Această tehnologie ajută creșterea sintezei de colagen de la nivel celular, reacțivează circulația din zonă, crește procesul de regenerare celulară fără a utiliza produse și substanțe chimice fiind eficient pentru toate tipurile de ten. 

Rezultatele observate de mine după realizarea tratamentului Pro Skin: 

 • Porii s-au închis
 • Pielea este mult mai catifelată
 • Tenul este curat
 • Pielea este hidratată și fină
 • Elimină punctele negre 

Tratamentul durează în jur de 30 de minute, nu este dureros însă vei simți câteva pișcături în funcție de zonele cu probleme ale tenului tău. Pielea este foarte puțin roșiatică după acest tratament deoarece coșurile au fost extrase însă datorită tehnologiei Nomasvello aceasta va dispărea în maxim 2h și te poți bucura de timpul tău liber cu un ten hidratat, curat și catifelat. 

Important: Nu este recomandat să se aplice fond de ten sau alte produse pe ten după aplicarea tratamentului Pro Skin.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul Nomasvello AICI 

Al doilea tratament pe care îl folosesc pentru prevenția apariției coșurilor și tratarea lor este tratamentul LED+Esthetic pe care îl realizez alternativ cu Pro Skin sau chiar în aceeași ședinta pentru a fi sigura ca tenul meu va fi unul perfect (dealtfel este mult mai bine să fie facute în aceeași ședinta și o sa va explic mai jos de ce)

Tratamentul LED+Esthetic Nomasvello 

Tratamentul LED+Esthetic reprezintă tratarea pielii cu ajutorul unei lumini puternice emise de aparatul Photocare care are un efect extraordinar asupra moleculei celulelor, în vederea creșterii eficacității produselor aplicate, a elasticității, fermității pielii. Aceasta ajută și la sinteza colagenului la nivel celular fiind un tratament de urmat în cazul persoanelor care au un ten cu tendinta acneica și imperfecțiuni vizibile. 

În cazul în care optați să efectuați ambele tratamente în aceeași ședintă recomand ca Pro Skin să fie primul iar apoi LED+Esthetic astfel tenul va fi pregatit să absoarbă produsele Nomasvello și să crească eficacitatea acestora și în același timp roșeața aparută pe ten datorită extragerii coșurilor va fi cu mult diminuată chiar foarte puțin sesizabilă.

Pașii pe care îi vei urma în Tratamentul LED+Esthetic 

PASUL 1  – Demachierea și curățarea tenului 

PASUL 2 – Aplicarea produsului profesional Nomasvello și terapia Photocare cu 3 faze de lungimi de unde diferite 

PASUL 3 – Masaj facial blând

PASUL 4 – Aplicarea produselor pe bază de acizi grași naturali pentru accentuarea terapiei LED+Esthetic 

Alegerea tratamentului LED+Esthetic se poate face după nevoia pielii tale, astfel există o gamă largă de alegeri cum ar fi : 

 • Reintinerire facială
 • Antirid
 • Hidratare
 • Lifting facial
 • Regenerarea cutanată
 • Redarea fermității și luminozității tenului 
 • Stimularea producției naturale de colagen 

Pentru mai multe informații puteți accesa siteul Nomasvello în care veți găsi toate tratamentele disponibile în aceste saloane AICI 

Personal, am folosit ambele tratamente și tenul va fi complet schimbat încă de la prima aplicare. Înainte de a descoperi Nomasvello tenul meu era foarte încărcat și porii la fel, atât de încărcat încât nici fondul de ten nu se aplica atât de bine. Însă utilizând produse profesionale, 100% naturale alături de tratamentele Nomasvelolo tenul meu s-a schimbat vizibil. 

Tratamentele Nomasvello iți vor da luminozitate pielii, o vor curăța, vor reda elasticitatea și fermitatea de care are nevoie, vor crește sinteza de colagen, vor avea efect antirid, vor curăța porii și vor preveni apariția coșurilor.

Iată oferta saloanelor Nomasvello în luna februarie. În fiecare lună veți putea beneficia de oferte la Nomasvello și mai ales de siguranța profesionalismului wink

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *