Scapa de toxine! Cura de detoxifiere!

  Personal, sunt într-o cură de detoxifiere continuă, de mai bine de un an încerc să mănânc cât mai puțină carne. De obicei consum pește și foarte rar vita. In rest, foarte multe salate, preparate raw vegan, paste și fructe.
  Se știe că secretul unei astfel de cure stă în alimentele pe care le consumi.
  De ce ai încerca o cura de detoxifiere?
  In primul rând este foarte  benefic atât pentru piele, ficat, rinichi, colesterol, artere cat și pentru siluetă.
  Vă recomand o dieta pe bază de supe, legume, fructe și fresh-uri.
  Alimentele grase și mesele îmbelșugate pot provoca diverse neplăceri ca:
  • consumul excesiv de sărmalute, smântână, maioneză sau muștar pot declanșa colici biliare.
  • alimentele grase consumate în mod excesiv pot duce la senzație de greață, dureri de stomac, senzație de amar în gură și oboseală.
  • ficatul și inima sunt foarte solicitate mai ales după consumarea de carne de porc și alcool
  • consumul de cafea poate duce la accidente vasculare pe fondul unei hipertensiuni.
  Daca sunteți un carnivor înrăit atunci puteți consuma 2 zile pe săptămână carnea de pește, sănătoasă și slabă.
  Migdalele, nucile, alunele, stafidele sunt și ele bine venite în acest tip de cure însă, nu exagera.Fructele uscate au de 5 ori mai multe calorii decât cele crude, sunt sățioase și conțin multe vitamine și minerale.
  Fresh-urile de portocale, conținând diverse fructe pot fi asociate chiar cu legume verzi, ghimbir, scorțișoară, chimen sau mentă.
  Perioada curei de detoxifiere diferă de la o persoana la alta, specialiștii susțin că detoxifierea se termină în momentul în care grăsimile și carbohidrații sunt eliminați complet din corp.
  De un real ajutor poate fi consumarea de usturoi care omoară bacteriile nocive și virusii; merele– ajută la eliminarea toxinelor ; sfecla – pentru purificarea sângelui;varza– anticancerigenă și anticanceroasă; seminte de in– acizi grași esențiali; merișoarele– curăță tractul urinar
  Detoxifierea organismului poate fi ajutată și de suplimente alimentare, se găsesc sub diverse forme, atât comprimate cât și tincturi.
  Aceste suplimente alimentare ajută la eliminarea toxinelor din organism, ca urmare a viciilor legate de fumat sau alcool, consumului de alimente tratate cu aditivi, deasemenea reduc incidența de aparitie a stărilor de oboseală, balonare, dureri de cap, ajută în combaterea retenției de apă în organism și a senzației de greutate a membrelor.
  Exemple de suplimente care ajută la detoxifierea organismului:
  Detoxifiant de la Dacia Plant (comprimate sau tinctură) conține: senna, angelică, trei frați pătați, ulei de salvie și ienupar.
  Detoxifiant – Hofigal (comprimate)
  Glutatione Reduced (Secom) – “proteina vieții” efect antioxidant și detoxifiant
  System Well – un produs care ajută foarte mult atât pentru sistemul limfatic, imunitar, celular, respirator, digestiv și epidermic.
  Spirulina (Walmark, Secom, Hofigal) 1000 mg- efect detoxifiant, antioxidant, antibacterian și alcalinizant.
   Aloe (suc sau comprimate) – detoxifiant, hepatoprotectoare, antibacterian, antiviral, antifungic și prezintă efecte radioprotectoare.
  Sper ca v-au ajutat informațiile date,
Cu drag,
Andreea 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *