Tot ce trebuie să știi despre o asigurare de sănătate privată

Dacă ești în căutarea unei asigurări de sănătate private care să îți ofere servicii serioase și de încredere poți opta pentru iMED, o asigurare care încurajează stilul de viață sănătos și pune accentul pe prevenție, pentru că, așa cum știm cu toții, este mult mai bine să previi decât să tratezi. Informează-te, ai grijă de corpul tău și fă alegerile corecte pentru un viitor în care te vei preocupa de orice altceva înafară de sănătate.

Cum să alegi asigurarea ta de sănătate privată?

Dacă ai nevoie de informații sau vrei să te simți în siguranță poți opta pentru o asigurare de sănătate privată. Sistemul de sănătate al asigurărilor private începe să se extindă iar oamenii au încredere în aceste servicii însă nu dispun de informații clare pentru a alege cea mai bună asigurare.

Românii în general sunt preocupați de sănătate însă doar jumătate din aceștia caută servicii și produse care îi ajută să aibă un stil de viață sănătos, arată un studiu realizat de GfK.

Sănătatea este clasată pe locul 2 într-o ierarhie de 15 potențiale cauze de stres. Informațiile fac parte din GfK Consumer Lifestyle, un studiu sindicalizat despre valorile personale și stilul de viață al românilor care locuiesc la orașe. Studiul a fost realizat pe un eșantion de 1.028 respondenți, reprezentativ pentru populația urbană peste 15 ani.

UNIQA Asigurări a lansat pe 19 Octombrie 2016 asigurarea privată de sănătate iMed, un produs complet și flexibil, care pune accent pe prevenție și care încurajează un stil de viață sănătos, cu sport și alimentație corectă.

Ce aduce nou acest tip de asigurare?

Față de celelalte asigurări pentru care puteți opta pentru o asigurare de sănătate privată, UNIQA include și serviciile stomatologice. De asemenea, asigurarea va include o consultație de nutriție cât și o sedință cu un antrenor de fitness gratuite.

Serviciile iMED includ:

  • rețea de aproape 500 de parteneri medicali în toată țara (Sanador, Anima, Gral, Synevo, Medsana, Medas etc.)

  • Call Center MedUNIQA cu echipă dedicată de medici: +40374 400 440

  • Pachet complet și inovator de servicii stomatologice

  • Pachet de analize matrimoniale inclus

  • Decontare directă a costurilor serviciilor medicale

  • Decontarea serviciilor în afara rețelei de parteneri (80%)

*Call Center-ul MedUNIQA este disponibil de luni până vineri, în intervalul 9:00-20:00 și, pe lângă programări medicale, o echipă de medici oferă suport persoanelor asigurate în cazul în care au o problemă medicală și nu știu către ce specialitate ar trebui să se îndrepte sau pentru situația în care pur și simplu au nevoie de un sfat medical.

Doamna Cristina Netea, Manager Produs în cadrul UNIQA Asigurări spune că:cristina-netea

 „Sănătatea este cel mai important lucru pentru noi toți și considerăm că o asigurare nu ar trebui să se rezume doar la tratarea îmbolnăvirilor sau a accidentelor, ci să cuprindă și acoperiri care să ajute la prevenirea acestora. De aceea am creat un pachet de prevenție holistică, unic în piață, pe care îl oferim gratuit clienților noștri. Acesta include o ședință de nutriție la una dintre clinicile specializate partenere, o ședință cu un antrenor personal de fitness la una dintre sălile de sport partenere și eventuale reduceri la serviciile ulterioare, atât la clinicile de nutriție, cât și la sălile de sport. În plus, oferim o reducere de 5% din prima de asigurare clienților care, la data încheierii poliței iMed, dețin un abonament activ la o sală de fitness

 

Ai grijă de sănătatea ta, alege prevenția înainte de tratament!

Cu drag,

Andreea

Leave a Reply

Your email address will not be published.