La Roche Posay : Cum avem grija de tenul predispus la acnee? Interviu cu Dermatologul (part I)

Acneea este întâlnită, probabil, de fiecare dintre noi în diverse stadii ale evoluției. Poate apărea în timpul adolescenței însă nici adulții nu sunt depășiți de această afecțiune.

Acneea din păcate afectează atât pielea cât și psihicul. Primul pas, pe care dealtfel îl cunoaștem cu toții în tratarea acneei este vizita la dermatolog, care ne va ajuta cu sfaturi și ne va prescrie produse special concepute pentru tratarea sau prevenirea imperfecțiunilor de la nivelul tenului.  

Un factor foarte important care poate duce la apariția acneei este constituit din alimentele pe care le ingeram acestea având efect rapid asupra tenului și pielii noastre. 

Legătura dintre psihic și acnee

Coșurile și imperfecțiunile de la nivelul piellii au efect și asupra psihicului nostru, studii clinice au arătat că atât pielea cât și creierul își încep stadiile de dezvoltare de la aceeași neurotrasmițători și au la bază aceeași hormoni, de aici și legătura între cele două. Vizita la psiholog poate ajuta pacientul sa treaca mai usor peste problemele acneei. 

Primul pas, foarte important în tratarea aceeei este vizita la dermatolog și urmarea cu strictețe a sfaturilor acestuia. În clipul de mai jos veți găsi răspunsurile specialistului, domnul DR. Victor Clătici.

Împreună cu La Roche Posay dorim să venim în ajutorul vostru, să înțelegeți factorii ce duc la apariția acneei, factori ce pot scădea calitatea vieții semnificativ. Ne întâlnim cu 3 specialisti ce vor răspunde la întrebările voastre!

.Astfel, întrebarile sunt adresate Dermatologului, Psihologului si Nutritionistului iar pe noul meu canal de Youtube cat si pe blog veti putea vedea video-urile cu informațiile atat de importante pentru voi.

intrebari acnee

Primul pas: Intalnirea cu Dermatologul

Am adresat întrebările voastre Domnului Dr. Dermatolog Victor Clătici și abia aștept să ne spuneți părerile voastre, dacă sfaturile și informațiile au fost de ajutor.

Mai jos las link-ul primului video.

Ulterior, voi reveni cu pasul II si III si anume Intalnirea cu Psihologul si respectiv cu Nutritionistul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.