Alege sănătatea pentru pielea ta!

  Pielea este cel mai mare organ al corpului influentat atât de modul de viață cât și de ultraviolete. Oricât am încerca să acoperim micile imperfecțiuni cu trucuri sau machiaje acestea din pacate nu vor trata problema.

  Efectele nocive ale unor produse asupra pielii ne duc la concluzia că produsele recomandate de un specialist ca medicul dermatolog sau farmacistul ne pot ajuta mai mult. Alegerea unui produs cosmetic care nu are certificări sau care nu este dermatocosmetic iți poate agrava problema iar sarcina mea este de a sublinia că orice produs trebuie ales cu grijă astfel încât să se muleze nevoii pielii tale. Este de preferat ca acesta să fie hipoalergenic, fără parabeni sau alte substanțe care iți pot afecta pielea. 

  "Nu te ascunde! Simte-te bine în pielea ta" este campania echipei de specialiști Dermalife care te pot ajuta în diagnosticarea și tratarea problemei tale dermatologice.

Așa cum am încercat să vă subliniez de fiecare dată “ Este mai bine să previi decât să tratezi” deci, această campanie este pentru tine indiferent dacă ai sau nu o problemă a tenului sau a pielii.

  O informație foarte importantă pe care am învatat-o încă de pe băncile facultății este ca întotdeauna trebuiesc tratate cauzele, nu efectele. Prin eliminarea cauzei întotdeauna vei ajunge la rezultatul dorit și asteptat.

Schimbările tenului tău sunt consecința faptelor tale. Ai grija de pielea ta!Dermalife-fii-frumoasa-in-pielea-ta

  Daca vrei să apelezi la tehnologiile de ultimă generație, poți încerca peeling-uri chimice, lumina intens pulsatilă folosită în cazul petelor pigmentare sau diverse tehnologii care te pot ajuta în cazul tenului acneic, ale cearcanelor, cicatriciilor post-acnee sau ridurilor. O altă variantă este de a intra în lumea Universkin, o lume în care te vei simti bine în pielea ta. Cu ajutorul unor tratamente locale individualizate specialiștii vor încerca să identifice, prevină sau trateze afecțiunea ta dermatologică.

  “ A arăta bine face parte din success” GLENN O`BRIEN

  Recomandarea mea este ca indiferent de varianta pe care o alegi pentru ca tenul tău să fie unul sănătos aceasta trebuie întotdeauna asociată cu un stil de viață sănătos si o alimentație echilibrată.

Vergeturile sau cicatriciile pot fi semnul unui nou început. Acela de a fi mamă.

  Dacă factorul apariției acestora nu este cel de mai sus sau dacă vrei să scapi de aceste semne poți încerca atât produse care stimulează colagenul la nivel local, produse cosmetice destinate special pentru astfel de probleme ale pielii sau, o poți alege este  laser VBeam Perfecta. Această tehnologie este aprobată de FDA și poate fi folosită atât în prevenția vergeturilor cât și în tratarea acestora.

Tulburările de la nivelul sistemului limfatic duc la apariția celulitei

  Există foarte multe metode prin care poți scăpa de celulită: prin aplicarea unui gel sau creme special concepute pentru astfel de probleme ale pielii, împachetări corporale anticelulitice sau poți încerca câteva sedințe care te vor ajuta în eliminarea aspectului de coaja de portocală prin utilizarea unei tehnologii de mezoterapie și lipoliză.

  Prin tratamentele inovative prezente în clinicile de dermatologie și cu ajutorul unor aparate de ultimă generație celulita poate disparea prin folosirea unui aparat care acționează exact la nivelul celulitei. Țesutul va fi încălzit, vascularizat și remodelat simultan pe imperfecțiunile localizate.

  Cu ajutorul acestor beneficii se va crește sintetizarea colagenului, oxigenarea tesutului și se va realiza ameliorarea schimbărilor osmotice. Funcționarea este foarte simplă: aparatul va sparge adipocitele, acestea se dizolvă ducându-se o parte în sistemul limfatic iar o parte în ficat. De aceea este foarte importantă calitatea vieții tale, orele de somn pe care le ai în fiecare noapte dar și o dietă sănătoasă.

  Ai grijă de sănătatea pielii tale. Alunițele, afecțiunile cutanate, carcinoamele sau modificările de la nivelul cutanat trebuiesc diagnosticate întotdeauna de un dermatolog.

  În cazul unei astfel de probleme trebuie să apelezi la un medic dermatolog specialist, doar el te poate ajuta în diagnosticarea afecțiunii tale. Toate datele se vor contura în urma unei consultații iar în funcție de diagnosticul pus se va alege tipul de intervenție sau tratamentul care trebuie urmat.

   Legătura dintre medic și pacient este foarte importantă în astfel de cazuri. Dermalife este locul care te poate ajuta să te simți bine în pielea ta și să fii fericită pentru că, întotdeauna un om sănătos este și un om fericit și frumos!

  Vreau să trag un semnal de alarmă pentru că numărul cancerelor de piele s-a dublat în ultimii ani iar radiațiile solare sunt din ce în ce mai puternice. Crema cu factor de protecție înalt nu trebuie să vă mai lipsească din geantă. Prevenția este cea mai bună cale de a “înșela” apariția oricarei boli.

  Sănătatea pielii tale stă în mâna ta, în alegerea unei vieți sănătoase, unei alimentații adecvate și în deciziile pe care le iei pentru a ajunge la rezultatul dorit.

“ Beneficiile frumusetii sunt imense. Frumusețea se aplică și celor care nu o observă” – JEAN COCTEAU

 Cu drag,

 Andreea    

Leave a Reply

Your email address will not be published.