MADE IN RO – IA traditionala

Iubim tradiția iar ia, semnătura portului tradițional românesc este din ce în ce mai iubită și recunoscută chiar și peste granițele țării. 

Laura Ioana Nicolau este antreprenor, iubește ia românească și investește timp, pasiune și iubire în afacerea ei.  Povestea LINia13 este 100% românească născută din iubirea pentru tradiție, familie și frumos. 

Pe Laura o cunosc de 2 ani și mi-a plăcut din prima clipă, este genul de persoană deschisă, relaxată și încrezătoare în forțele proprii, de aici s-a născut și LINia13 despre care vă povestește în rândurile următoare.

Sper ca MADE IN RO să vă ajute să găsiți inspirație, putere și încredere pentru a pune în practică ce visați cu adevărat, indiferent care este acest lucru.

Așa cum spune si Laura “Putem face orice ne propunem! Orice! “

 

Interviu Laura Ioana Nicolau, fondator LINia13 

  1. Cum ai inceput frumoasa poveste a antreprenoriatului ? De ce acest drum?

Povestea a inceput… exact ca o poveste. A fost odata o fetita care mergea in vacante la bunici. Statea ore intregi si se uita fascinata la bunica ei care cosea, broda, realiza ii 100% manual. Era fascinata de cum lua nastere o bluza lucrata exclusiv cu acul si firul de matase… Dupa ani, fetita aceea, adica eu, a pastrat vie acea amintire, a fost martora la numeroase alte sesiuni de mestesug autentic, la ea in familie, si iata ca a luat nastere proiectul de suflet, familie si pasiune, LINia13.

 

  1. De unde vine inspiratia? Cum sunt alese culorile pentru IA perfecta ?

Fiecare IE are o poveste. Fiecare bluza realizata manual trebuie sa faca pereche cu cea care o va purta. Totul se realizeaza exact asa cum isi doreste viitoarea purtatoare. Inspiratia vine din tot ceea ce ne inconjoara, asa cum si motivele vechi, mostenite pe bucata de material ingalbenit, de la bunica, au fost inspirate din tot ceea ce le inconjura pe femei. In gradina, in curte, pe cer, in flori, pana la creasta cocosului. Aceasta din urma este vedeta zonei pe care o reprezint. Breaza, Prahova.

 

  1. Crezi ca ia este un manifest al zilelor noastre sau ceva trecator?

Ia este un simbol, un element atemporal, este traditie, este semnatura portului traditional romanesc, este inspiratie nemarginita, este apartenta si bucurIA oricarui outfit in tendinte, actual.

Fiecare dintre noi avem povesti, idei. Clientele isi pot crea povesti tesute cu har la LINia 13? Bineinteles. In momentul in care avem o cerere, iar directiile nu sunt foarte clare. Se doreste o ie, o bluza realizata manual si… cam atat.  Venim in ajutorul viitoarei purtatoare de ie LINia13 si ne dorim sa descoperim impreuna  povestea care urmeaza sa le apropie. Apoi, firul povestii ne duce spre culorile preferate, motivele pe care urmeaza sa le brodam, eleganta, minimalista, statement sau clasica, ajugem intr-un final acolo unde isi doreste prietena LINiei.

 

  1. Care a fost etapa cea mai grea, din punctul tau de vedere, din momentul in care te-ai decis ca asta vrei sa faci si pana acum?

Au fost momente in care lucrurile s-au conectat mai greu. Furnizori, materiale, insa totul a inceput din joaca, cu joaca si multa pasiune, fara strategii si business planuri. Am crescut lent, organic si ne dorim sa mergem in directia pe care o construim cu pasiune. to be continued…

 

  1. Ce sfaturi ai pentru un tanar ce aspira la un astfel de business?

Daca as fi in masura sa dau un sfat, oricare ar fi domeniul in care se vor avanta intr-ale antreprenoriatului, , sa fie ceva nascut din pasiune si realizat cu suflet. Sa nu renunte indiferent de obstacole si  teorii mai putin motivationale de pe margine. Putem face orice ne propunem! Orice!

 

Poveștile frumoase despre antreprenoriat, cât de greu și frumos este în același timp să îți urmărești visul vor continua. So, keep reading www.farmacistuldeserviciu.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published.