Votează Farmacistul De Serviciu la Digital Divas Awards

digital-diva

[edsanimate_start entry_animation_type= “fadeInUp” entry_delay= “1” entry_duration= “1” entry_timing= “linear” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “load” scroll_offset= “” custom_css_class= “”]

 Dragii mei,

  Povestea FarmacistuluiDeServiciu.ro a început acum 3 luni, iar de atunci am strâns tot mai mulți cititori care apreciază articolele noastre scrise din perspectiva profesionistului care poartă halatul de farmacist de aproape 5 ani. Datorită vouă, acest blog participă la 3 categorii în cadrul Digital Divas Awards, un eveniment care strânge împreuna unele din cele mai cunoscute bloguri din Romania. Este adevarat că, majoritatea participanților se adresează publicului interesat de fashion și beauty, de aceea, participarea unui blog farmaceutic/sănătate este oarecum surprinzătoare și se datorează întru totul vouă!

Categoriile la care participăm sunt :

BEST BLOGGERS FOR SOCIAL CAUSES 

Proiectul " Săptămâna altfel" digital-divas

Proiectul "Săptămâna altfel" realizat în colaborare cu Farmaciile Arta este un primul proiect cu caracter social/educativ la care particip și a avut loc în cadrul instituțiilor de învățământ (liceu și școală generală). Obiectivul acestui proiect a fost informarea tinerei generații direct de la sursă, în acest caz farmacistul. Cum au decurs întâlnirile? Copii m-au impresionat, nu au fost jenați, au pus întrebări. Am avut un dialog deschis și mi-a plăcut enorm că au ascultat cu atenție explicațiile mele. La final m-au felicitat și chiar mi-au facut o invitație de revenire, ceea ce m-a bucurat enorm. Cu siguranță, acesta este doar începutul pentru farmacistuldeserviciu.ro și abia aștept să mă reîntâlnesc cu ei și cu alți tineri.

BEST WOMEN WEBSITES

BEST SPECIAL PROJECTS BY BLOGGERS 

  Dacă vă plac sfaturile găsite pe acest blog sau dacă răspunsul farmacistului v-a ajutat, vă rugăm să ne votați la cele trei categorii accesând urmatorul link:  http://Vote.evensys.ro/en/subscribe/ . Introduceți email-ul dumneavoastră și veți primi înapoi un link prin intermediul căruia puteți bifa Farmacistul de serviciu sau Enache Andreea, în funcție de categorie. La final apasați butonul VOTE NOW. 

Vă multumim foarte mult pentru susținere și pentru că ne demonstrați cu fiecare articol că sunteți alături de noi și mai ales, că informațiile vă sunt ajutătoare!

Cu drag,

Andreea

[edsanimate_end]

Leave a Reply

Your email address will not be published.