Produsele preferate de makeup – 5 min challege

Întotdeauna vă vorbesc despre ce produse să folosiți pentru a avea tenul perfect și niciodată despre produsele de makeup pe care le ador.

De data aceasta m-am gândit să vă arat machiajul meu preferat (de câteva luni îl ador ), îmi plac tare mult produsele acestea. Machiajul este foarte ușor de realizat, rapid și rezistent.

Recomand ca înainte de aplicarea primer-ului să se curețe tenul (cu ajutorul unei ape micelare/ unui demachiant) iar minim o dată pe săptămână să aplicați o mască ce elimină celulele moarte de la nivelul tenului și curăță în profunzime.

După realizarea acestor pași, aplicați primer-ul / o cremă hidratantă iar apoi fondul de ten, puteți aplica cu mâna sau cu ajutorul unei pensule. În cazul celei de-a doua variante recomand să aveți grijă cu igiena acesteia întrucât poate îngloba multe bacterii ce vor dăuna tenului.

  1. L`Oreal – BROW ARTIST – GENIUS KIT

Kit-ul pentru sprâncene de la L`Oreal ce conține o pensulă specială pentru arânjarea și conturarea sprâncenelor.

Conturează sprâncenele natural, culoarea este ideală pentru culoarea părului meu și a sprîncenelor.

În definirea sprâncenelor este nevoie să bifezi 3 pași.

a. ai grijă ca prâncenele tale să fie bine pensate, în cazul în care nu ai o pensetă la tine, nu îți face griji, acest kit conține una.

b. aplică ceara cu ajutorul pensulei de unghi și stilizează-și sprâncenele exact așa cum îți dorești

c. aplică pudra ce ajută la o bună fixare + aplicare precisă

Dacă nu l-ați încercat fetelor, îl recomand, merită toți banii produsul acesta. Fără el nu pot sta.

2. Fondul de ten de la CHANEL

Înainte de a folosi acest fond de ten eram îndrăgostită de cel de la DIOR – Forever însă noul meu preferat este acesta.

Nuanța aleasă este extraordinară, și aveți mare grijă atunci când o alegeți. Nu știu dacă ați observat (sau poate sunt doar eu de vină) însă magazinele de specialitate au o lumină foarte ciudată. De câte ori încerc un fond de ten în magazin mi se pare că este exact nuanța de care am nevoie iar apoi când ajung acasă și aplic fondul de ten lucrurile stau comple altfel. Așa că vă recomand ca mai întâi să cereți o mostră iar apoi, după ce l-ați testat la lumina naturală să îl achiziționați.

Așa am făcut și eu cu acest fond de ten și cu siguranță am să îl folosesc în continuare.

Lasă tenul matifiat și catifelat, acoperă perfect imperfecțiunile iar în cazul în care am un coș mai – neprietenos – aplic următorul produs (nr.3)

3.  L’Oreal Paris Infaillible Total Cover

Produsul este destinat femeilor ce doresc să acopere imperfecțiunile tenului dar și cearcănele. Vei obține cu siguranță un ten perfect dacă urmezi pașii corecți. În video de mai jos exemplific exact cum aplic această paletă și veți vedea exact efectul ei asupra tenului.

Ce îmi place tare mult la această paletă este că ai 5 nuanțe în aceeași paletă – 3 nuanțe de bej, 1 nuanță de verde pentru acoperirea imperfecțiunilor și coșurilor și o nuantă de lila ce oferă luminozitate tenului și zonelor în care este aplicată (în general o folosesc în zona cearcănelor și în zona de sub ochi)

4. Rujul NYX – Lingerie (Cheekies – pale warm nude)

Îmi place tare mult combinația dintre acest ruj și o nunață maro închis de contur de buze (MISS SPORTY 004). Peste care aplic un gloss de la GIVENCHY pe care o să vi-l arăt mai jos (nr.5)

Acest ruj are un finisaj mat și îl puteți găsi în mai multe nuanțe pământii.

5. Gloss-ul GIVENCHY cu sclipiri argintii

Folosesc acest gloss întotdeauna peste rujul aplicat în nuanța dorită pe buze. Îmi place că rezistă extraordinar de mult pentru un gloss pe buze (însă dacă mănânci se va îndepărta), dă senzația de buze voluminoase și bine conturate iar strălucirea pe care o aduce este atât cât trebuie.

6. Rimelul de la LOreal – PARADISE

Alungire cu extra-volum, oferă contur garantat al genelor de un negru intens.

Textura rimelului este fină și fluidă, se aplică foarte ușor datorită pensulei cu formă specială și..surprizăă!! Conține Ulei de Ricin ce va ajuta genele să fie mai rezistente și mai elastice.

7. Paleta de farduri + rujuri de la YSL

Este preferata mea, în special auriul și argintiul. Conturează foarte bine ochiul, este foarte rezistentă iar strălucirea pe care o dă pielii este absolut incredibilă.

Rujurile sunt rezistente însă nu la fel de rezistente ca rujul de la NYX (cel ce oferă și o structură mată buzelor). Pensula specială este de mare ajutor iar nuanțele sunt incredibile. Paleta aceasta este 100% pe placul meu. O recomand cu mare încredere, chiar dacă este puțin mai scumpă, fetelor, credeți-mă merită toți banii. Dacă o veți achiziționa mă veți înțelege de ce spun asta!

Acestea sunt produsele preferate din 2017 și abia aștept să folosesc alte produse în 2018. Sper că v-a plăcut makeup challenge-ul meu de 5 minute (recunosc că mă grăbeam foarte tare și de aici mi-a venit ideea, așa că am facut-o pe moment).

Sunt genul de fată care în maxim 10 minute este gata cu makeup-ul și gata de plimbări în aer liber sau întâlniri cu prieteni.

 

 

makeup challenge – 5 min.

Realizat cu produsele mele preferate 2017.

L`OREAL, YSL, NYX, CHANEL, GIVENCHY,.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.