Tratamentul natural impotriva intepaturilor de insecte

Vara, micile insecte ne pot strica buna dispoziție atunci când ieșim la o plimbare, când suntem în vacanță sau stăm alături de familie în curte. 

Deși sunt foarte mici, înțepăturile lor pot fi foarte agresive și supărătoare pentru om. 

Indiferent unde te duci, acestea pot fi ținute la distanță sau pot fi tratate imediat cu ajutorul uleiurilor 100% naturale. 

Dacă pleci în vacanță, acestea nu îți vor ocupa loc mult în bagaj pentru că uleiurile esențiale Oleya sunt foarte puternice și concentrate astfel le vei gasi sub forma unor sticluțe de 10 ml.

Cum începe sezonul înțepăturilor, m-am gândit să împărtășesc cu voi secretul unei veri frumoase care să excludă astfel de neplăceri. Și cum lista insectelor care pot mușca este aproape interminabilă uleiurile noastre preferate se pot număra pe degete iar dacă ai la tine Kitul Oleya împotriva mușcăturilor vacanta ta va fi perfectă!

Așa cum v-am obișnuit să spun, prevenția este cea mai importantă și este mult mai bine să previi decât să tratezi.

Prevenția înțepăturilor de țânțari 

  • Dacă vrei să ții geamul deschis însă nu ai plasă, așează un bol la fereastră cu apă fierbinte în care să adaugi cateva picături de Ulei esențial de Lavandă și Ulei esențial de Arbore de ceai
  • Dacă ești în vacanță adaugă într-o sticlă cu pulverizator- apă, ulei esențial de Lavandă, Ulei esențial de Piper negru și Ulei esențial de Arbore de ceai și poți pulveriza în camera 
  • Adaugă 2 picături din aceste uleiuri esențiale pe o dischetă demachiantă și las-o langă pat pe timpul nopții
  • Adaugă 2 picături de ulei esențial la fiecare 10 mL de ulei bază (ulei Migdale, Cocos, Sâmburi de Struguri etc.) sau în crema ta de corp.
  • Poți formula un gel care va ține insectele la distanță format din Gel de Aloe Vera (30 ml) si Ulei esențial de Lavandă (15 picături) 
  • Uleiul de Neem are proprietăți extraordinare în ținerea la distanță a insectelor și chiar a gândacilor, de aceea este folosit și ca uz casnic. 

Tratamentul înțepăturilor de insecte 

 Dacă deja ați fost înțepați de astfel de insecte vă pot da câteva rețete simple cu efect extraordinar, vor scade senzația de mâncărime de la nivel local, inflamația și iritația.

Foarte mulți oameni folosesc uleiurile esențiale de mult timp în astfel de situații. Asa cum știți, unii oameni pare să atragă aceste insecte iar alții nu. Nu putem știi exact care este adevărul însă știm cum să le ținem la distanță pentru a nu ne strica bună dispoziția.

Aparent, persoanele care poartă haine închise la culoare atrag astfel de insecte , de asemenea mirosul de bere le atrage atenția. 

Însă, nu vei mai considera insectele o problemă după ce vei avea la tine Kitul anti-intepături de la Oleya!

Produsele despre care v-am vorbit le puteși gasi AICI 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.