Noile Ape Micelare ULTRA – LA ROCHE POSAY

Demachierea este unul dintre cei mai importanți pași care trebuiesc neapărat de urmat în rutina zilnică pentru a obține un ten perfect. În ajutorul nostru a venit La Roche Posay cu noua gamă de Ape Micelare ULTRA disponibile în trei variante: pentru ten gras, reactiv și sensibil.

Dacă mă urmăriți pe Instagram (enysseea) cu siguranță stiți că acum o săptămână am început utilizarea Apei Micelare Effaclar ULTRA iar tenul meu este foarte curat după utilizare, elimină foarte bine machiajul și lasă o senzație fresh după folosire. Nu necesită clătire doar dischetele demachiante și sunteți ca noi!

Cu ce sunt diferite noile Ape Micelare ULTRA de celelalte Ape Micelare din comerț?

Nou tehnologie realizată de LA ROCHE POSAY include în componența sa micele cu glicerină ce cresc eficacitatea de absorbție a produselor de machiaj și impurităților de la nivelul pielii. Noua tehnologie poartă numele de Apa Glyco-micelara. Haideți să vă povestesc câte puțin despre fiecare produs.

LA ROCHE POSAY APA MICELARĂ PENTRU PIELE SENSIBILĂ

Curață, calmează și demachiază tenul, inclusiv în zona ochilor fără a apărea roșeața sau iritația. Ideală pentru persoanele care au o piele sensibilă sau cuperozică. Formula nu conține conservanți, coloranți sau parabeni.

LA ROCHE POSAY APA MICELARA PENTRU PIELE REACTIVA

Curață, demachiază și ajută eliminarea roșeții de la nivelul pielii hidratând-o în același timp astfel eliminând senzația de disconfort sau "strângere". Se poate aplica atât pe ten cât și buze sau ochi fără a irita țesutul cu ajutorul unei dischete demachiante.

 

LA ROCHE POSAY APA MICELARĂ PENTRU TEN GRAS

Problema tenului gras o știm cu toții ceea ce nu știam este ca noua tehnologie LA ROCHE POSAY elimină excesul de sebum și impuritățile de la nivelul pielii lănsând o piele curată și o senzație fresh. După utilizarea acestei Ape Micelare timp de 7 zile pot spune că eficacitatea sa este incontestabilă! 

Personal, mi-a lăsat pielea foarte catifelată, fresh și curată după utilizare și recunosc ca am folosit în unele zile  Spuma de curățare de la La Roche Posay înainte de demachierea cu Apa Micelară nu pentru că nu ar fi eficientă (ba din contră) însă aceasta este un produs La Roche Posay de care nu mă pot despărți prea ușor (just love it). Produsele La Roche Posay sunt un adevart rasfăț pentru ten.

 

#larocheposaychallenge 

 

Acum o saptămână, înainte de a începe folosirea produselor La Roche Posay am provocat-o pe minunata și frumoasa bloggeriță Andreea Chirilă să folosească odată cu mine timp de 7 zile Apa Micelara Effaclar ULTRA și să ne spună părerea ei despre aceasta. Dacă sunteți curioși să o cunoașteți pe Andreea și să vedeți care este părerea ei despre produs puteți să aflați de AICI 

Multumesc Andreea că ai acceptat #larocheposaychallenge și sperăm că v-am facut puțin curioase despre eficacitatea acestor produse.

 

Cu drag,

Andreea

Leave a Reply

Your email address will not be published.