Cum să-ți îmbunătățești activitatea cerebrală: Pastilele de memorie.

  Pastila magică care să îți îmbunătățească peste noapte capacitatea de memorare nu s-a inventat înca dar nu este de neglijat ajutorul pe care îl pot oferi pastilele de memorie. Pentru a afla dacă aceste suplimente chiar pot oferi îmbunătățiri ale activității cerebrale, trebuie să știi ce fel de ingrediente  au demonstrat rezultate încurajatoare în lupta cu pierderile de memorie.Pastilele de memorie Farmacistul de serviviu

   Aceste suplimente sunt administrate de către studenți în perioada examenelor dar si de varstnici, cu scopul de a ajuta concentrarea, atenția, vigilența și desigur, memoria.

  În general, ingredientele active din pastilele de memorie produc o serie de efecte cum ar fi:

  • Protejează celule nervoase de efectele negative cauzate de stress
  • Faciliteaza regenerararea de noi celule
  • Stimulează circulatia la nivel cerebral

  Comprimatele care te ajută să îți îmbunătățești memoria pot conține:

  Ginkgo biloba: există o variantă a celor de la Walmark unde este asociată cu Mg + vitamina B6 și cafeină (Memoplus x 30 – Preț 23,30 lei Memoplus x 60 – Preț 41,80 lei ) reducerea oboselii și îmbunătățirea atenției.

  Doppel hertz Ginkgo biloba 30 mg – Preț 24,40 lei

  O alta alternativă o gasim la cei de la Secom, suplimentul alimentar se numeste Memory Blend (Preț 50.80 lei): conține numai plante care te vor ajuta să îți crești capacitatea de concentrare printr-o oxigenare cerebrală eficientă.

  Magneziu  Mg – necesarul zilnic al unui adult poate oscila în funcție de greutate și se poate administra între valorile : 300 – 400 mg. (varianta efervescenta se va asimila mai rapid in organism exemplu Sun wave Magneziu eferv – Preț  15 lei) Mg are o contribuție bine-cunoscută asupra sistemului nervos. Dacă se administrează o cantitate mai mare decăt este nevoie, va aprarea diareea, ca  reactie adversa.

  Complexul de B-uri (B complex SecomPreț 60.20 lei) te va ajuta să faci față stresului, îți oferă o stare generală de bine și elimină oboseala oculară (exact ce trebuie în sesiune nu? laugh

  Ai în vedere că suplimentul alimentar pe care îl vei administra să conțină vitamina B3 pentru ca ajută la oboseală, B6 crește optimismul și este foarte bună  atunci când aveți o stare de  nervozitate și nu  puteți dormi bine. B9 si B12 sunt antidepresive. (varianta mai ieftina Walmark Complex B-uri si Vitamina cPreț – 12 lei)

  Lecitina – este formată din colina si inozitol, crește capacitatea de memorare în procesul intelectual, are efecte benefice în tratarea oboselii sau epuizării (Lecitina Secom  Preț –  26 lei)

  Produsele care conțin Lecitina +Ginkgo biloba (Doppel Hertz – Preț 25.80 lei), pot fi administrate în perioadele de sesiune sau de catre persoanele care au deficit de memorie deasemenea se poate administra Lecitina de 1200 mg, care este produsă de mai multe companii farmaceutice,  de exempluu    Doppel Hertz( Preț – 18 lei)  sau Secom ( Preț –  26 lei)

*Prețurile sunt cele din farmacia în care lucrez

Știai că?

  • Spanacul, nucile, semințele și unele cereale sunt o sursă importantă de Mg
  • În cazul în care concentrația de iod din organism este sub limitele normale atunci va apărea o problemă la nivel cerebral
  • Ficatul nostru produce lecitina
  • Lecitina poate preveni formarea calculilor biliari

Cu drag,

Andreea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.