5 motive să nu ratezi Gourmet Festival

  BGF2016_poster_v14bunDacă nu aveți planuri în acest weekend, vă aștept la unul dintre cele mai faine festivaluri culinare, care va avea loc în acest weekend, în zona drive-in  Băneasa.

  Ce este Gourmet Festival?  Cel mai important eveniment dedicat culturii gastronomice din Romania, care te așteaptă cu o mulțime de surprize delicioase, împărțite pe zone speciale precum Romanian Gastronomy, Grill & BBQ, Street Food, Sweets and Ice cream, International Food.  Organizatorii s-au gândit la toate: indiferent dacă ești mămică, copil, burlac, bunic, tătic vei găsi lucruri care îți plac: ateliere de gătit pentru copii, concerte live, degustări de vin, lounge corner, live cooking.   

De ce nu ar trebui să lipsești de la GOURMET FESTIVAL:

           1.Cele mai cunoscute restaurante, în același loc

   Vei avea plăcerea să descoperi rețetele celor mai faimoase restaurante din țără și București și poți alege dintr-o gamă variată de gusturi și arome, de la Street-Food până la Fine-Dining sau Sweets. Printre participanți se numără: Norma lui Sisoko, Madame Pogany, Kunai, Zahana 33, Phill, Red Angus, Ivan Pescar, Switch.eat, Matache Macelaru, Oro Toro, Hard Rock Cafe, Pescarus, Taj, Japanos Kanpai, La Finca by Alioli, Bacania Veche, Furculision, Vatra Neamului, Cherhana Jurilovca, Spritz House, Grand Combo, Burger Van, Simbio, Furgoneta, Peste Paine, Ivan Pescar, Duma's Van, Domino's Pizza, Frizzante Ride, La Cazarmă, Biutiful, Carrefour, Conard, Bacania Rod, Tărâmul condimentelor, Hadar Chalet, Hobbychef, Lay's, Gourmet-online.ro, Budureasca, Crama Oprisor, Cramele Recas, Halewood, Zaganu, Ground Zero, Sikaru, Bloom Speciality Coffee, Jack Daniels, Lipton, Belli Siciliani, Zobuian, PlayBake, SanThe, Dorian Sweet, Limonada lui Iulian, Paula Ana si Butoiul cu Înghețată.

2.Live Cooking

   Alături de scena live, la Bucharest Gourmet Festival va exista o scenă specială, cea dedicată show-urilor de live cooking, care îi va iniția pe vizitatori în tainele celor mai noi tehnici de preparate culinare.

  Electrolux va găzdui demonstrații culinare inedite cu susținerea unora dintre cei mai cunoscuți Chefi ai momentului și îi va inspira pe cei prezenți, oferindu-le posibilitatea de a degusta cele mai savuroase preparate. 

Iar pentru că tacâmul să fie complet, Silva te va însoți în călătoria ta în lumea magică a aromelor de toate felurile.

3.Live Music

     Muzica live va fi sarea și piperul evenimentului, iar timp de trei zile de Bucharest Gourmet Festival vor urca pe scenă câteva dintre cele mai interesante proiecte muzicale românești, începând cu Subcarpați, într-o variantă electro-acustică și Urma, ce vor fi acompaniați de un cvartet de coarde. Toulouse Lautrec a ales să-și închidă turneul de promovare a albumului "Dejun în iarbă" la Gourmet Festival, iar alături de set-up-ul obișnuit, pe scenă vor avea și un violoncel. YellLow ne asigură doza de electro, alternative, groovy și un pic de rock. După ce au intrat pe frecvențele radiourilor alternative din Canada și Statele Unite ale Americii, We Singing Colors iși aduc indie-pop-ul la București. JAZÚ înseamnă Ioana, Florin, Mandela, Gajol, Bogdan și Alexandru, iar impreună vor delecta publicul de la Bucharest Gourmet Festival cu un mix de funk, soul și bossa nova, în timp ce Helen iși aduce proaspăt lansatul EP, “În Another Place”.  Și, nu în ultimul rând, Breeze o să ne încânte cu jazz și brasil electro. Ești mai prețențios și ești adeptul Fine Dining mai mult decât a Street-Food?! Gourmet festival este perfect și pentru tine!

4.Ateliere pentru copii

  Spuneam că va exista și o zonă dedicată copiilor. Carrefour Kids Corner va fi o zonă special amenajată în cadrul Bucharest Gourmet Festival, ce va include activități care să-i includă și pe cei mici în această sărbătoare a gustului și să îi inițieze în tainele decorării brioșelor și mini prăjiturilor. Copiii vor fi distrați de Pizzaiolo și vor învăța cum să  pregătească mini-salate sănătoase. În plus, aceștia vor asculta povești și vor participa la ateliere de modelaj baloane și face painting.

5. plăți contacless, X timp pierdut

   Foarte important e să știți și cum veți putea plăti în zona dedicată evenimentului. Banca Transilvania va fi alături de Bucharest Gourmet Festival pentru a implementa pentru prima oara în București sistemul de carduri internaționale folosit de marile festivaluri din Europa. Cardurile pe care vizitatorii le vor avea la dispoziție pentru plata în interiorul  festivalului vor fi contactless, micșorând astfel timpul alocat plăților.

  

  Biletele pentru o zi costă 15 lei iar 30 de lei pentru abonamentul care iti asigura accesul în toate cele 3 zile de festival și ar trebui să mai știi și că toți copiii sub 14 ani care sunt însoțiți de părinți vor avea acces gratuit la Bucharest Gourmet Festival. Mai multe informații găsești aici , iar bilete și abonamente aici:

Vă aștept,

Andreea!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.