Farmacia – meseria mea, Oleya – visul meu

 “Follow your dreams. They know the way”

Farmacistul De Serviciu – “prima iubire” 

” Follow your dreams, they know the way” – urmează-ți visul și nu renunța niciodată. Povestea mea a început în 2015 odată cu lansarea blogului de farmacie ce are ca scop îndrumarea cititorilor ce au nevoie de sfaturi în administrarea medicamentelor, a cremelor sau în aplicarea anumitor măști naturale pentru ten. Farmacistul de Serviciu este unul din puținele bloguri din România care oferă sfaturi specializate în domeniul farma, scris si creat de profesionist.

Pasiunea pentru prepararea rețetelor am căpătat-o odată cu job-ul de farmacist  mai ales că am lucrat în farmacii cu laborator, în care preparam rețete. Aici s-a nascut dorinta de frumos si de a crea ceva pentru cei din jurul meu.

“De ce 100% natural?”

“Pentru că mama natură are câte un remediu pentru fiecare” 

În acestă relație pacient-farmacist, eram prezentă în partea de recomandare, ceea ce nu mă mulțumea deplin. Așa că am luat decizia ca sfaturile și recomandările mele să aibă la bază produse naturale, unice, pe care eu să le cunosc în cel mai mic detaliu si pe care le-am folosit. Ce produse poți cunoaște cel mai bine? Desigur, propriile produse. 

Așa s-a născut al doilea proiect al Farmacistului și cel mai complex. A trebuit să îmbin iubirea mea față de crearea cremelor cu expertiza și calitatea demnă de un farmacist. Singurile produse care puteau îndeplini această cerință au fost Uleiurile Esențiale, Uleiurile Vegetale, Unturile Cosmetice și Ingredientele Cosmetice, care, combinate cu dibăcie și grijă, rezultă ceea ce iubim mai mult la natură: aromă minunată, tratamente eficiente, frumusețe pură. 

Crearea brandului Oleya a fost dificilă și a durat mult mai mult decât m-aș fi așteptat. Au fost multe momente în care am fost tentată să renunț și că lucrurile te depășesc și că nu are rost să continui dar lucrurile nu sunt.

Pe 24 noiembrie am lansat Oleya.ro. cu mari emoții și cu mari speranțe. Au trecut 4 luni și am învățat de la Oleya și de la clienții noștri mai multe lucruri decât mi-aș fi imaginat.

Încă o dată natura mi-a demonstrat că puterea cu care este inzestrată este extraordinară. Recomand produse farmaceutice in care am deplină încredere dar frumusețea naturală se poate obține și prin întoarcerea la ceea ce ne-a lăsat Mama Natură. 

De ce sute de clienți au ales Oleya?

Produsele mele, produsele Oleya sunt obținute prin metode mecanice, neinvazive, pentru ca rezultatul final să fie unul pe măsura plantei din care este obținut. Proprietățile lor nu sunt doar cosmetice, majoritatea uleiurilor având și proprietăți antiinflamatoare, antidepresive, antistres, keratolitice, antifungice, antimicrobiene, cu utilizări de mii de ani în afecțiuni grave, precum cancer, depresii, probleme musculare, probleme ale sistemului circulator, disfuncții respiratorii, probleme ale sistemului digestiv sau reproductiv.

Rețetele pentru diverse afecțiuni pe care le găsiți pe site-ul Oleya sunt facute de mine și de Bogdan (partener de business). Brandul Oleya a fost creat 100% doar de un farmacist, începând de la etichete, marketing, infrastructură online, prezentarea produsului. O parte din sufletul nostru este aici și dorim să vă dovedim zilnic că munca noastră nu a fost în zadar. Ne gândim întotdeauna la voi, dorim să descoperiți esența și aroma naturii prin produsele extraordinare pe care ea ni le oferă.

 

“Ce poți alege din gama Oleya”

În magazinul nostru online veți găsi mai multe tipuri de produse toate fiind 100% naturale și pure

Cu aceste produse se pot formula măști detoxifiante, de curățate, antirid, antiacneice demachiante bifazice pentru toate tipurile de ten, Șampoane naturale care să trateze diverse afecțiuni ca mătreața sau dermatita seboreică, creme naturale natirid, antiacneice, anticuperozice etc, Seruri de noapte pentru hidratare etc.

Pe site veți găsi secțiunea REȚETE ȘI SECRETE  unde veți vedea rețetele relizate de farmacist (adică eu) în funcție de nevoia pielii dumneavoastră. În cazul în care doriți să obțineți mai multe informații nu ezitați să apelați la Chatul Farmacistului – suport ce se poate accesa pentru a furniza sfaturi, informații despre produse și consultanța corespunzătoare pentru alegerea produsului 100% natural, potrivit pentru nevoia dumneavoastră.

Pe www.oleya.ro veți putea găsi informații despre cum să alegi uleiurile în funcție de tenul tău AICI  ,  Care sunt efectele uleiurilor folosite în baia de aburi AICI ,  Efectul uleiurilor esențiale asupra organismului AICI .

Orice sfat, comentariu sau multumire ne va ajuta să creștem calitatea serviciilor noastre și să ajutăm cât mai multi oameni să apeleze la darul naturii și la puterea vindecătoare a acesteia.

Vă așteptăm cu drag pe Oleya, just take a look! 

PS: Nu încetați niciodată să visați, luptați pentru orice sentiment ce apare în calea voastră și bucurați-vă de el cum știți mai bine. Life it s short just do what makes u happy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.