Operația de rinoplastie și deviație de sept – 4 LUNI de la intervenție

În luna Mai am avut o interveție chirurgicală care a cuprins de fapt 3 intervenții și anume – rinoplastie, deviație de sept și tăierea cornetelor.

Nu puteam respira foarte bine, căile nazale erau obturate din cauza măriri în volum a cornetelor cauzate de o rinită alergică cronică, fapt ce m-a facut să îmi fac curaj și să fac și operația pe care mi-am dorit-o de ceva timp – rinoplastia. Așa am ajuns la unul dintre cei mai renumiți și extraordinari medici esteticieni, Dr. Zamfirescu de la clinica Zetta . 

Despre domnul Dr. Zamfirescu și clinica la care am ales să fac aceasta operație v-am vorbit și în articolul Totul despre rinoplastie și deviatie de sept + Video Blogul de pe canalul meu de Youtube în care vă arăt tot ce s-a întamplat după operație, cum a decurs recuperarea, ce medicamente am administrat și cum am fost tratată la clinica Zetta

Dacă îți dorești să faci o astfel de intervenție și singurul lucru care te împiedică să o faci este frica, atunci nu ai de ce să te temi.

Personal, am ales să fac această operație pentru că nu mai putea respira,  poate, dacă nu aveam un motiv plauzibil mă aflam în aceeși situaie ca și tine. Tot ce îți pot spune după o astfel de intervenție este că atunci când alegi un medic bun, cu experienă, dedicat și apropiat de pacienți totul va ieși așa cum ti-ai iamginat. Eu am avut acest noroc, de a găsi clinica Zetta și pe domnul Dr. Zamfirescu iar rezultatul îl puteți vedea și voi pe toate site-urile de socializate pe care mă puteți urmări (Instagram/ Facebook). 

Cum mă simt după 4 luni de la operație?

  • Nasul îl simt puțin tare, în special la vârf
  • Clătesc în fiecare seară fosele nazale cu apă de mare
  • Mă ajut de curățarea nasului de comprese sterile
  • Masez nasul așa cum mi-a arătat domnul doctor de câte ori îmi aduc aminte pe zi (v-am arătat și vouă în videoblog)
  • Nu am niciun fel de durere 
  • Mirosul nu mi-a revenit 100% ci în proporție de 85-90% 
  • Pot dormi în orice poziție, nu mai trebuie să dorm cu capul la aprox. 90 de grade așa cum trebuie făcut imediat după operație 
  • Nu a apărut nicio complicație în decursul acestor luni 

Am fost la consult după 1 lună jumatate și 3 luni de la operație iar acum urmează să mă revăd cu domnul Dr. Zamfirescu la 6 luni de la operație. 

Abia aștept să văd forma finală, însă aceasta abia peste 1 an de la operație va putea fi văzută, până atunci sunt foarte multumită de forma prezentă și sunt forte bucuroasă că totul a ieșit așa cum mi-am dorit. 

Foarte multe dintre voi mă întrebați în privat diverse detalii ale acestei intervenții și mă bucur tare mult că după ce vedeți Vblogul cu Operația vă faceți curaj să mergeți la un consult. Acesta era și scopul articolului si video-ului de a arăta exact ce se întâmplă după o astfel de intervenție, informația aceasta m-ar fi ajutat enorm înainte de a hotărâ clinica la care să mă operez.

În continuare, sunt alături de voi iar de fiecare dată când voi putea ajuta cu informații o voi face. Mă bucur enorm că pot fi o inspirație pentru voi toate.

O să revin și cu alte informații în decursul lunilor viitoare legate de această intervenție așa că, stați aproape!

Vă îmbrățisez cu drag,

Andreea 

Leave a Reply

Your email address will not be published.