Turmeric et Cardamom – afacerea dulce-sarata made in RO

Conceptul Turmeric et Cardamom m-a atras din prima clipa. Povestea dulce-sarata a inceput  din dorinta de a combina arta culinara cu designe-ul interior, produsele sunt realizate de o echipa stransa si bine inchegata care isi pun toate ideile si inspiratia in preparate ce contin ingrediente atent alese. Calitatea produselor este evidenta inca de la prima inghititura, pe mine m-au cucerit imediat.  Personal, am observat inca de la primul preparat gustat ca influentele oriental-asiatice sunt prezente fapt ce m-a atras si mai mult. 

Cum este sa fii implicat o afacere in domeniul culinar? Care este povestea Turmeric et Cardamom? 

Va invit sa aflati din interviul de mai jos.

1. Care este conceptul Turmeric et Cardamom? Cum a inceput aceasta poveste dulce-sarata?

Turmeric et Cardamom inseamna o bucatarie urbana, cu influente oriental-asiatice si un magazin cu design Nordic, unde creem retetele tinand cont de anotimpuri, folosim ingrediente organice, naturale, legume si verdeata de gradina, nu prajim nimic, nu folosim teflon si niciun fel de conservanti, coloranti sau arome artificiale. Pregatim totul in casa, inclusiv curry thai si indian, pe care le folosim zilnic. Am ales un spatiu generos, care sa ne permita sa facem evenimente si cadouri corporate, pe langa ce pregatim zilnic pentru magazin.

Povestea a inceput de la o mare pasiune pentru design si mancarea de buna calitate. Am vrut sa combin in acest concept ambele profesii si sa redau sentimentul de natural, simplu si grija pentru ce facem.

Si cum intotdeauna am preferat mancarea oriental-asiatica, inevitabil am create retete cu aceste influente.

2. De ce ati ales drumul antreprenoriatului in acest domeniu?

Din pasiune si pentru ca este un domeniu in care libertatea de creatie este nelimitata.

3. Cat de mult conteaza in aceasta indrustrie echipa cu care lucrezi? Cat de greu este sa formezi echipa perfecta?

Enorm. Cel mai mult. De asta am ales numai oameni care imi plac, care au invatat totul de la zero si cu care imi face placere sa-mi petrec timpul.

4. Care este ingredientul secret pentru o afacere de success?

Nu cred ca exista retete si nici garantii ca o afacere va fi de succes. Cred ca daca esti bine pregatit si dispus sa muncesti enorm, sansele sunt cele mai bune.

5. Reteta preferata?

Orice curry bine facut.

6. Care este profilul clientilor Turmeric et Cardamom?

Este foarte variat. Sunt oameni care au calatorit, multi educati culinar si pentru care este importanta calitatea ingredientelor, pofticiosi ca si mine.

7. Un sfat pentru tinerii care viseaza sa intre in lumea antreprenoriatului in acest domeniu?

Neaparat sa o faca cu placere si sa se pregateasca temeinic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.